IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 22.12.2008 12:32

Käyn ostoksilla. Supo on jäljilläni. He ovat ottaneet prepaid-numeroni selville telefinlandin asiakastietojen kautta. ”Puuttuviin kohtiin sopii joko 04 tai 10. Tämä numero selviää hetkessä”. He puhuvat siitä mitä myyn, mitä tapan ja mitä käytän. Soitan puhelinoperaattorille ja kerron että sain selville että puheluani kuunnellaan. Sain itse jotenkin kuunneltua linjoilta mitä Supon miehet suunnittelivat. Operaattorin nainen ottaa yhteyttä Supoon. Hän pelkää liiketoimintansa vaarantuvan. Prepaid numeroita ei voi ottaa selville! Hän ehdottaa Supolle että he ostaisivat puhelimia ja alkaisivat ostaa aseita myös, näin he saisivat tuloja ja tämän numerohässäkän voitaisiin sivuuttaa julkisuudesta.
Soitetaan Helsingin sanomien päätoimittajalle joka on juuri linnan juhlissa. Kello on puoli kahdeksan illalla. Päätoimittaja saapuu ulos puhumaan puhelimessa. Puhelimessa on joku venäläinen mies joka pitää suomalaisille naisille ilmeisesti maksullista seksipalvelua; itseään myymällä. Hän valittelee huonoa suomea koska on vain naisia varten suomessa. Hän soittaa ja kertoo tästä puhelinskandaalista ja haluaa että Hesari tekee jutun.
”Emme voi tehdä juttua näin häilyvästä aiheesta, tarvitaan todisteita”.
Koko päätoimittajan perhe on, vaimo ja aikuinen tytär, ovat myös pihalla ja he puhuvat pääministerin kanssa. Tämä on skandaali. Meitä kiristetään!

Olen Herra X:n kanssa Esplanadilla. Maa allani on joustavaa ja minä pompin. Aina osuessani maahan, minä hyppään aina korkeammalle. Hävettää. Pyydän että liikutaan jo eteenpäin koska en jaksa enää pomppimistani. Herra X pitää kädestäni kiinni. Minä liidän yli vesilätäköiden ja minä lennän hieman maan pinnan yläpuolella. Olen kevyt ja olen taitava. Toivon Herra X:n sanovan sen minulle. Huudan kiitti kun hän melkein ohjaa ja tiputtaa minut vesilätäkköön. Herra X näkee tappelun Esplanadilla ja haluaa mennä mukaan. Minä nauran, leijun ilmassa ja koetan kiinnittää hänen huomionsa.
Emme me tuollaista tarvitse, tule mennään eteenpäin Helsingissä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.