IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

Seitsemästoista.Keskiviikko 22.04.2009 18:52

Kesä jatkui tänään. 8) Vaikka aurinko ei pastanut niin paljon, oli silti ihana fiilis koulun jälkeen. Jäätelökioski ei ollut auki, mutta kävin sitten Salessa ostamassa Minttusuklaa-Classicin ja Famin. :33 Kuuntelin iPodista kaikkia biisejä, joista tuli kesä mieleen. Antikun SUMMER DIVE ~Kantoro PEACH BEACH~, NewSin TEPPEN ja Nami Tamakin Daitan ni ikimashou Heart & Soul oli kovassa kulutuksessa. 8)) Sitten kuuntelin myös Ayabien Cubic' [L/R] ockia, Ai no utaa, Tsukuyomia, Senjou Cameraman to Saigoa ja Nanairo no Sora no Octavea. Että Ayabie onkin rakkaus, huomasin sen taas tänään.

Tulisipa se kunnon kesä oikein vauhdilla.

Yay viideksi mummolaan syömään. 8) Siellä on aina hyvää ruokaa. Nammmm ~~ <3

Mietin tässä, että kohta meillä loppuu koulu. Tämän kuun lopussa taitaa tulla vuosi siitä, kun aloin olla omillani Tian muutettua. Onneksi kaikki on pitänyt musta niin hyvää huolta, etten ole ollut yksin. 8) Mutta siltikin tulee vielä ikävä. Ainakin silloin, kun alkaa muistella kaikkea ihan pientä ja hassua.

Nyt ainakin, kun kesä on tulossa, olen muistellut Tiaa paljon. Kun me siirryttiin kuutoselta seiskalle, me pyöräiltiin paljon ja jäätin usein "skeittipaskalle" juttelemaan. Mä taisin vetää siellä polveni auki, kun yritin juosta sinne rampin päälle. :''DD Siellä me sitten saatettiin istuskella tai vetää pitkälleen ja jutella syvällisiä maailman menosta.

Mulla on myös yksi täydellinen muisto, joka kuulosti ja tuoksui ja tuntui kesältä. Me oltiin Paulan kanssa niillä yötä ja aamulla oli lämmin, me pidettiin ikkunaa auki ja ulkona joku leikkasi nurmikkoa. Silloin tuntui aivan kesältä. Se oli mukavaa. 8))

Nyt koulu loppuukin ihan eri lailla. Viime vuonna itkin päättäjäisissä ja olin ihan mielettömän onnellinen, kun kesäloma sitten alkoikin. Ja siitä kesäteatteriin. Että olikin mahtava kesä! Täynnä ihania muistoja.

Nyt mä en yhtään tiedä, mikä mua odottaa, kaikki on niin eri lailla, kuin viime vuonna. Vähän se pelottaa, koska pelkään, että en olekaan niin onnellinen, mutta miksen voisi olla? Nyt mä suuntaan Lurensiin ja keksin jotain simohauskaa tekemistä lomalle. 8DD Tia saa tulla tsekkaamaan mun uuden huoneen, valvotaan kaikki yöt ja jutellaan taas paljon. Sitten offi ja Larppakin sais tulla kattomaan meidän kesänäytelmää. Ja jos Nyanni tungetaan liikkuvaan sillipurkkiin, tulisivat nyt sitten tännekin sillä purtilolla. :''D Loviisa on kaunis merikaupunki. <3

Ja Lintsimiittiin!! Yay :33

....No niin, totta kai mulla tulee olemaan mahtava kesä! XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.