IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

Univelat painaa päälle :'DTiistai 28.04.2009 00:06

Aaa nukuttaa. Ehkä __tänään voisi mennä ihan oikeasti nukkumaan ennen puoltakymmentä, että saisi vähän nukuttua. En itse asiassa muista, koska viimeksi olisin nukahtanut ennen puolta yhtätoista. Mä oon joko lukenut tai kirjoittanut.

Mulla muuten on ihan himmee lukuvimma. Huomenna menen kirjastoon ettimään Taru Sormusten Herrasta, kun tänään ei kirjasto ollut auki. Voi harmi. :'D

Täällä yläkerrassa on ihan ältsin kuuma.

Niskaan särkee, kun se on ihan jumissa. :''DD Oon taas varmaan nukkunut huonossa asennossa, koska datauksestakaan tää ei voi johtua; en oo datannu kunnolla pitkään aikaan. Ei mulla oo ollu aikaa lorvia kahta tuntia koneella. 8D

Yay tein tänään Hanin kanssa pitkän lenkin. 8)) Se oli kivaa. Kuuntelin iPodista kaikkia hyviä biisejä ja me käveltiin reippaasti. Ihmiset vaan katto mua kauheen oudosti, kun mulla ei ollut mitään pitkähihasta, ainoastaan t-paita, hame ja sukkikset (plus kengät ofkoors). 8DD Mutku siellä on lämmin !!

Äääks mä aloin tänään stressaa Vappujuhlaa. Apuva. Apuva. Apuva. Stressaan siitä ja riparista ja teatterista. En sentään mistään muusta... vielä. :'''DD Mutku on vaan hankalaa elää tekemättä mitään.

Voi että täällä on kuuma. :''DD

Mä haluan hierojalle. Tai akupunktioon! Se vasta oiski nastaa. 8D

Yay ~~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.