IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

Oho, se meni jo.Torstai 30.04.2009 20:16

Aika jännää. Vappujuhla meni kauheen nopeesti ( - onneksi, koko aamui alkoi täysin toisella tavalla, kuin lupaavasti D:). Vähäsen harmittaa, että asiat ei menneet toivotulla tavalla, mutta kyllä me silti oltiin hyviä. Ens vuonna vielä parempia.

Awww kuuntelen täällä taas LOTR-musaa ja herkistelen Samwise the Braven tahtiin. Gollum's song on myös ihana. <3

Harmi ettei musta saatu kuvaa Klonkkuna. 8< Kukaan ei tainnut valokuvata. XDD Onneksi Yoosei sai sen nauhalle.

Tänään mun ajantaju hävisi ihan heti ruokailun jälkeen. Vaikka tiesin, että juhla alko 12.30, en missään vaiheessa tajunnut, mitä kello on. Siivoamisessakin meni aikaa - tai noh, me ei salia siivottu, vaan lajiteltiin roolivaatteet teatterin, koulun, ja esiintyjien omiin. Kun me joskus puoli kolmen jälkeen oltiin valmiita lähtemään, meillä taisi olla Paulan kanssa noin viisi kassia, joista se iso sininen oli oikeastaan pyykkikori. XD Kun ei teatterin vaatteita päästy viemään takaisin toimistolle, ne on nyt meillä ensi viikkoon asti. Yayy!

Tässä uudessa ATK-tuolissa on __erittäin mukavaa datata. Suorastaan ihanaa. :'D <3

Ja tänään pääsen taas lukemaan Taru Sormusten Herrasta -kirjaanikin! Tai no, ei se mun ole, vaan kirjaston, mut enigeis. 8D Viime yönä yritin nukkua, mutten vaan saanut unta ennen jotain puolta kahtatoista. Tekstasin muuten Nyannin kaa. :33

AI NII mun pitäis kattoo existin VANGUARD! No kuuntelenpa sen seuraavaksi. 8DD

Viime yönnä näin vain unta Vappujuhlasta. Siinä unessa me vaan roudattiin niitä kuvisluokan pöytiä saliin vaikka kuinka monta ja silti catwalkista ei tullut tarpeeksi pitkää. Se oli selvä stressiuni :''D Elämäni toinen!

Mut jeshh, nyt mä alan kattoo tota uutta exist † tracen PV:tä. :3

//Tää VANGUARD on ihan mahtava <3 Rakastan Jyoun ääntä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.