IRC-Galleria

Juunigatsu

Juunigatsu

Kaiken maailman ihmisiä. :'D

Bändi-iltaa odotellessa.Torstai 07.05.2009 19:39

Kello käy, kello käy. 8D Iskä heittää mut varttia vaille kuudeks koululle, niin minä + Linda + Mira kävästään kaupassa ja pistetään buffetti pystyyn.

Sen jälkeen onkin hyvää aikaa panikoida ja jännittää ja hokea Ilonan kakkosääntä. :'D Mua ei aamulla vielä jännittänyt yhtään (paitsi lavalla vähän perhoset lennehteli vatsassa), mutta äikäntunnilla mulle tuli paha olo ja tuntu, että vatsa kääntyy ylösalasin, kun mulla soi Ilona päässä. Et semmosta. 8DD Mä vaan _toivon _hartaasti, etten mokaa bassossa tai laulussakaan.

Piha ilman sadettajaa on vähän pelottava, koska oon siinä bassossa ja voin sössiä tosi helposti tai sit vetää koko biisin nätisti läpi. 8D Hyvää yötä ja Huomenta menee muuten ihan OK, kunhan muistan kertosäkeen sanajärjestyksen, eikä mun ääni ala lagaa kuten ekalla kerralla. XD Ilona on myös aika spuuki, koska yritän vetää siel kakkosääntä. Eli tälleen kätsysti kattoen kaikki vähän hirvittää. >D Mutta sitten, jos onnistun tossa (ja vaikken välttämäti onnistuisikaan niin hyvin), tulee varmaan ihan kuningasfiilis.

Nyt mä oon suht rentoutunu, koska kuuntelen Beecakea. Mutta apua nyt pikkuveli ja sen joku kaveri tulee tohon pelaamaan pleikkarilla. D: Hyvästi rauhallinen This is not an Exit! Pitää pistää volaa enemmän. :'D

Yay kymmenen minuutin päästä tulee Oprah, vois kattoo sen ku ei muutakaan tekemistä ole. Ja en oikeen viitti jäädä tähän pitkäks aikaa, ku pojat tossa pelaa. 8D

Purr ~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.