IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

.Tiistai 01.04.2008 14:48

Ei sais lintsata. Muttako ei aina jaksa mennä kouluun. Aattelin että tekisin tänään vihdoin ne ¤%&¤#%&¤%/¤%/"#%#¤&¤%/ kirjan kuvitukset mutten ole saanut vielä edes aloitettua. Voi %¤#%#¤% minen halua tehrä niitä. Muttako sillon se kuulosti hyvältä idealta, 30e/kuva.. mmm.. mikä ettei? Mutta silloin ei tullu mieleen että en minä _oikeasti_ halua kuviani johonkin koulukirjaan. õ_õ Ja nyt on liian myöhästä katua, ei ne enää kerkeä jtn uutta hyyppä hankkia. Kai? Ei.

Orpoa kun on vaan kolme undulaattia. Juppi oli mun pikku nättimys herra, se oli vanhin ja kesyin ja kauneimman värinen. Se on ollut mulla vaikka kuinka monta vuotta, outoa että sitä ei enää yhtäkkiä ole..

Aprilli päivä.

Äitee muuttaa tänään poijes. Tuonne lähelle, muutama sata metriä. Pikkunen talo. Njah.

Veljellä on tänään syntymäpäivät. 17 vuotta. Ens vuonna muka aikunen, hahaha, never. Seon niin pöljä ettei se voi olla aikunen. Mutta onhan sillä vielä vuosi aikaa saada järkeä päähän. Niin mitä järkeä? Voiko sitä syödä?

Ei sais lintsata, joudun taas kone arestiin. hmh..

Miksen mää vois vaan jäädä kotia lopullisesti, ei koulua, kotitöitä, pikkuveljiä, isoveljeä, lompakkoon ilmestyis päivittäin itsestään pari tonnia..

Kurjaa.

Mutta pitää nauttia nyt kun on vielä pari tuntia rauhallista, ehkä ope ei edes muista soittaa porukoille. HA! In your dreams..

Siirryn takaisin fanfictioiden pariin. Kiitos ja näkemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.