IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Keskellä viikkoa on keksiviikkoKeskiviikko 02.04.2008 17:34

Tänään minä olin koulussa. Ja vieläpä ajoissa. Tai itseasiassa aikaisessa, ainakin 15 minuuttia. Juujuu, en huijaa. Sain isältä kyydin koululle niin olin vähän aikaisessa.

Vihdoin sain laittaa uuden takkini päälle, se on jo kuukauden odottanut kaapissa että olisi tarpeeksi lämmintä pitää sitä, ah, se on hiano! <3

Perustylsä päivä, fysiikan koe, saatiin se samana päivänä takaisin. Nelonen. Yeah.

Liikuntaa. Jousi-ammuntaa. Ei kiitos. Sovin open kanssa että kävelen jonkun pikku lenkin ja siinä olis mun sen päivän liikunta ja kun sitten oltiin lährössä niin ope ilmotti että mun pitää kävellä koululta sinne jousi-ammunta paikalle. Siis pikisaarelta heinäpäähän. Fuck the what? En minä halua! Aattelin jtn lyhyttä pientä kävely kierrosta jossain sen jousi-ammunta paikan lähettyvillä....
Noh, päätin sitten että tulen sittenkin ampumaan niitä pahuksen risuja mutta kun kurkkasin autoon, jouduin toteamaan että se oli täynnä ja että joudun sittenkin kävelemään pikisaaresta heinäpäähän.
Shit.
Kyllä mulla kunto riittää ja silleen mutta kun mua ei vaan huvita, onx pakko jos ei haluuuuuu??
On.
Mutta ei hätää, minä the nero kävelin keskustaan, istuin bussi pysäkille, hyppäsin bussiin numero 19, ajoin heinäpäähän ja astelin pysäkiltä sinne jousi-ammunta paikalle ja istuskelin tuolilla odotellen että ne muut ammuskeli niitä risujansa.
"Eihän se nyt niin paha ollu kävellä?" kysyi ope. "No ei, aika rento reissu" vastasin minä partaani nauraen.
Ihanaa olla mualiman laiskin ihminen.

Siellä bussissa oli muuten outo mummo joka istu mun viereen ja rupes selvittämään jtn kauniista säästä, minä nyökkäsin ja hymyilin vähän ja toivoin ettei se rupea enempää juttelemaan, mutta totta kai se rupes. "Olekko nää tyttö vai poika?" kuului hetken päästä. Kerroin olevani tyttö ja vilkaisin muita bussissa olevia joiden suut olivat kääntyneet virneisiin.
Sitten se mummo rupes selvittämään jtn siitä miten nykyään ei tunnista miehiä ja naisia ja kun ne ei puhu mitään vaan nyökkäilevät vain ja että toivottavasti mää en ottanut itteeni sitä ettei tunnistanut mun sukupuolta.
En minä ottanut mummo hyvä, muutama muukin hyyppä on aikojen saatossa kysynyt samaa. B)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.