IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

[Ei aihetta]Lauantai 13.09.2008 15:08

Istun huoneessani. Verhot kiinni. Ovi kiinni. Lintuhäkin ovi auki.
Unduilla ei käy mielessäkään että mitäs jos lenneltäisiin vähän vapaana.
Lintujen pitäs saada lennellä joka päivä vapaana ainakin tunnin. Mutta miten ihmeessä se on mahdollista kun tuo taliaivot ei ikinä suostu tulemaan ulos tuolta häkkyrästä?

Onneksi on sentään iso häkki niin edes jotain hyvää.

Tänään taas vaihteeksi kattelin youtubesta videoita vapaana huoneessa lentelevistä linnuista, vitsit että olis ihana kun vois noillekki kahelle rakennella kaikkia hienoja systeemeitä ympäri huonetta missä ne vois leikkiä ja kiipeillä.

Mutta ei. Mä olen ainoastaan pari kertaa saanu ne ulos häkistä ja sillonki ne tuli puoli vahingossa. Ja sitten istuin tuntikausia kun ne eivät enää osannee takasin häkkiin.

Mut kyl mie silti tykkään noista mun höyhen kavereista. <3

Vanhana mummona sitten hankin semmosen jättimäisen aviaarin jossa on monta monta undulaattia ja se aviaari on niin iso että mää mahun itekki sinne sisälle ja neulon sitten siellä häkissä niitten undujen kanssa villasukkia. :'D

Joo-o. Hankin myös mumona italianvinttikoiran jonka lellin sen ihan pilalle ja hauskan värisen maatiaiskissan. Ja ehkä vuohenkin. mutta ne haisee pahalle.

//Mario nimisellä gerbiili pojallani on kasvain. :( Se on jo lähes neljä vuotta vanha. Lisäksi Ninni niminen gerbu tuntuu jotenkin apaatteslta ja ihan ku se olis laihtunut.. Tyttö ei ole paljon kahta vuotta vanhempi. Seurailen tilannetta. :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.