IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

[Ei aihetta]Perjantai 02.01.2009 01:00

2009.

Nyt on vuosi 2009.
Siis että yhdeksän vuotta sitten oli vuosi 2000. Ei kai siitä nyt niin kauan voi olla?

Ja lapset kasvaa. Minä kasvan. Vanhenetaan kaikki kivasti pahasti.

Mitä tuli tehtyä vuonna 2008?
No eipä juuri mitään.
Kävin loppuvuoden pikisaaressa, jäin luokalle, kävin amsterdamissa, kävin Tukholmassa, aloitin toisen vuoden pikisaaressa, tutustuin kahteen uuteen ihmiseen siellä, lenkkeilin, nukuin, myin kamerani ja lauloin singstaria.
Congratulations, you are quite boring person.

Famu oli yllättävän rauhallinen uudenvuoden. Taisiis kyllähän se välillä tärisi ja läähätteli peloissaan mutta suurimman osan ajasta se pystyi jopa nukkumaan joten meni varsin rauhallisesti.
Oltiin vaan me kaksi. Tasan kahdeltatoista sanoin Famulle että hyvvää uutta vuotta rakki ja menin pihalle ja kiipesin katolle kattomaan ilotulituksia. Pari minuuttia jaksoi kiinnostaa, sitten tuli kylmä ja menin takas sisälle jossa koira oli aivan "ldfhökldsgsää tulit takasin elä ny hullu mee enää pihalle ku siellä tollein paukkuu! O__O"

Kello neljältä yöllä uskaltauduin viimeinkin pihalle koiran kanssa ja ihan kivasti se meni paitsi jossain puolenvälin tienoilla päätti joku vielä pamauttaa jossain niin sitten leikittiin taas vähän aikaa paukkuarkaapaniikkipaviaania.

Äiti tulloo tiistaina reissusta ja tuo mun herkullisen ihastuttavan varsin kauniin ja erittäin upean canon eos 1000d:n <3<3<3
I cant wait!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.