IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Päivä 12, Kotona taas.Maanantai 11.05.2009 02:49

Yö lentokentällä oli yhtä rentouttava kuin viimeksikin, laitoin nukkumaan siinä puoli kolmen aikoihin, ja sain jopa unen päästä kiinni kovasta alustasta huolimatta, kymmenen yli kuusi aamulla äiti herätti mut ja vaahtos että nyt äkkiä ylös, on kiire, bussi juna-asemalle lähtee ihan kohta. Siinä sitten kaikki puoli unisina vedettiin äkkiä takki päälle ja juostiin jättimäisen matka arkku vuoren kanssa bussiin.
Sitten nuokuttiin siellä juna asemalla ja odoteltiin junaa joka tuli vartin yli seitsemän ja lähti puoli kahdeksan.

Junassakin ensimmäiset 3 tuntia, jonka jälkeen loppu aika vietettiin pelailemalla läppärillä ja syömällä.

Oulussa oltiin sitten kahden maissa päivällä ja juna asemalla oli Pekka-eno vastassa. Käytiin vielä ennen kotiin menoa hakemassa Famu Sarilta hoidosta, jälleennäkeminen oli riemuisa, koira hyppi ja pomppi ja minä rapsutin ja lepertelin minkä kerkesin sille.

Kotosalla laitoin heti ensi töikseni nukkumaan, ja vetelin hirsiä aina puoli seitsemään asti jolloin Saara soitti ja herätti mut. Loppu illan istuin koneella ja kävin Famun kanssa lenkillä ja nyt valmistaudun nukkumaan menoon.

Oli hieno reissu mutta aina on silti mukava palata kotiin. Kiitos teille harvoille jotka seurailitte Amsterdamin seikkailujani täältä galleriasta käsin, toivottavasti oli viihdyttävää lukemista.

And so the Amsterdam-arc is over. Thank you, farewell and goodnight.

//Kuvassa Ville ja Mari junassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.