IRC-Galleria

KayTheRut

KayTheRut

Kokoro nai "aijou" daro? Mou wakatteru kara? Ima made mi te ki ta subete ha nisemono daro?

Kielletty rakkausLauantai 05.07.2008 03:26

Yö vallitsi, oli hiljaista... Samantha Mikoto juoksi niin nopeasti kuin pääsi. Hänen oli pakko ehtiä puutarhaan ajoissa, ennen kuin seuraava vartio saapuisi. Hänen oli nähtävä rakkaansa ja varoitettava häntä. Suojeltava häntä.
Lopulta Mikoto pääsi puutarhaan. Hän etsi katseellaan rakastettuaan, prinsessa Akiraa. Lopulta hän löysi Akiran. Hän seisoi suihkulähteen luona yhtä kauniina kuin aina. Mikoto juoksi Akiran luokse ja sulki syleilyynsä.
”Mikochi-chan!” Akira henkäisi.
”Meitä etsitään! He saivat tietää!” Mikoto kertoi hengästyneenä.
”Mitä?! Mutta mehän olemme olleet varovaisia ja...”
”Akira! He tietävät meistä! Olemme pulassa. Tämä olisi sallittua, jos et olisi prinsessa”, Mikoto puhui nopeasti.
”En voi sille mitään, että olen kuninkaallinen!” Akira henkäisi.
Mikoto suuteli rakastaan intohimoisesti ja syleili häntä.
”Minä rakastan sinua, enkä jätä sinua.”
”Minäkin rakastan sinua, Mikochi-chan”, Akira sanoi ja kyyneleet virtasivat hänen poskillaan. ”En tahdo tätä...”
”En minäkään, kulta”, Mikoto lohdutti Akiraa.
Siinä he seisoivat. Syleillen toisiaan. Kuun valossa. Yhdessä. Pian heidät erotettaisiin toisistaan lopullisesti. Akira voisi ehkä säästyä tuomiolta, koska oli prinsessa, mutta Mikotoa odotti varma kuolema.
Kahden naisen suhdetta ei pidetty hyvässä valossa vampyyrien keskuudessa, etenkään jos toinen osapuoli oli prinsessa! Akira ja Mikoto olivat tavanneet vuosia sitten Mikoton kahvilassa. He aloittivat ystävinä, mutta lopulta kaikki muuttui rakkaudeksi... ja nyt he jäivät kiinni.
”Mikseivät he voi hyväksyä sitä?! Mikseivät he voi antaa meidän olla yhdessä?!” Akira itki Mikotoa vasten.
”En tosiaankaan tiedä, rakkaani”, Mikoto sanoi tyynesti. Hän yritti rauhoitella rakastaan ja yritti vakuuttaa hänet, että he olisivat aina yhdessä. Akira ei kuitenkaan rauhoittunut vaan itki vuolaasti. Hän rakasti Mikotoa liikaa nähdäkseen tämän kuolevan, poltettavan hengiltä auringonvalossa.
He seisoivat hiljaisuuden ympäröiden heidät. Heidän rakkautensa oli aitoa. Toisin se oli Akiran ja Dracon seurustellessaan. He olivat yhdessä vanhempiensa sopimuksesta. Draco kyllä rakasti Akiraa, mutta Akira inhosi miestä! Draco oli likainen ja pakotti hänet asioihin, joita hän inhosi. Mikoto oli hänen pelastuksensa. Mikotolle hän saattoi kertoa kaiken ja nauttia olostaan naisen kanssa.
He alkoivat kuulla ääniä. Ne lähestyivät.
”Vartiosto... En anna heidän erottaa meitä!” Mikoto puristi Akiraa lujasti itseään vasten. Akira tarttui Mikotosta kiinni ja he odottivat. Pian vartiosto ilmaantui puutarhaan ja äkkäsi heidät. He yrittivät erottaa Mikoton ja Akiran ja viedä Akiran turvaan, mutta Mikoton ote Akirasta pysyi. Hän ei päästäisi irti!
”Vain kuolleen ruumiini yli!” Mikoto mutisi.
”Antakaa heidän olla!” voimakas ääni karjaisi. Vartiosto jätti heidät rauhaan ja kääntyivät katsomaan huutajaa. Se oli itse vampyyrikuningas! Akiran isä!
Hän asteli lähemmäs ja katsoi tytärtään pettyneenä.
”En olisi sinusta ikinä uskonut... olit aina suosikkini, mutta sitten sinä menet ja rakastut NAISEEN! TIEDÄT ETTEN VOI HYVÄKSYÄ SELLAISTA SEURAAVALTA VAMPYYRIKUNINGATTARELTA!” kuningas huusi. Akira alkoi taas itkeä.
”Mitä oikein itket?! Aiheutit tämän tilanteen itse!” kuningas paasasi. Mikoto katsoi kuningasta murhaavasti. Hän toivoi, että kuningas kuolisi!
”Mitä oikein tuijotat?!” kuningas ärähti.
”Miestä, joka ei salli tyttärensä rakastaa vapaasti”, Mikoto sanoi tyynesti ja pistävästi.
”Syytätkö minua?”
”Mikset voi antaa Akiran rakastaa ketä hän haluaa? Se on hänen oma asiansa,” Mikoto jatkoi.
”Mikochi-chan, älä”, Akira kuiskasi Mikoton käsien suojasta.
”Vampyyrien klaani tarvitsee KUNINKAAN! Ei KAHTA KUNINGATARTA!” kuningas huusi. Akira säikähti ja takertui tiukemmin Mikotoon.
”Miksi? Tuo on naisten sortamista, tiesitkö sitä? Ja sitä ei sallita keskuudessamme, ei edes kuninkaalta”, Mikoto sanoi.
Kuningas hiljeni ja tuijotti Mikotoa vihaisena.
”Akira! Olet vain mitätön huora, kuten äitisikin oli! Toivoin, että olisin saanut pojan, mutta ei! Sain viisi tytärtä ja kaikki samanlaisia kuin äitinsä! Et ole muuta kuin HUORA!” kuningas huusi. Se riitti Mikotolle!
Hän viskasi Akiran turvaan kauemmas ja syöksyi kuninkaan kimppuun! Kuningas kaatui ja Mikoto istui hänen päällään ja löi niin lujaa kuin jaksoi! Mikoto on yksi vanhimpia vampyyreitä, jopa vanhempi kuin kuningas itse, joten hänelle oli voimaa enemmän kuin voi kuvitella. Vartiosto yritti raahata Mikotoa pois kuninkaan päältä, mutta Mikoto vain viskasi heidät sivuun. Lopulta viisi vartijaa onnistui saamaan Mikoton pois.
Kuningas kompuroi pystyyn ja suoristi viittansa.
”Senkin äpärä! Et ole yhtään Akiraa hääppöisempi, vaikka oletkin vanha. Olet ehkä ulkoisesti nuori, mutta sisältä olet kuollut!” kuningas sylki sanat Mikoton kasvoille. Mikoto kiehui raivosta ja tahtoi päästä tappamaan kuninkaan omin käsin.
”Päästäkää irti!” Mikoto kuuli Akiran huutavan. Kaksi vartijaa otti Akiran kiinni ja pitelivät paikoillaan.
”Viekää molemmat tyrmään!” kuningas karjaisi. Vartijat lähtivät raahaamaan heitä tyrmään.
”Kun pääsen käsiksi sinuun, olet kuollut!” Mikoto karjaisi kuninkaalle vielä.

Akira itki Mikoton sylissä. He istuivat tyrmässä kahlehdittuna seinään ja lattiaan. He olivat onneksi päässeet samaan selliin edes. Mikoto lohdutteli Akiraa, mutta tämä ei lopettanut itkemistä. He olivat istuneet tyrmässä jo kaksi yötä. Ruokaa he saivat, mutta verta eivät. Se heikensi heitä. Kuningas ei tahtonut näköjään ottaa uutta riskiä Mikoton kanssa, etenkään sen jälkeen, mitä Mikoto oli sanonut.
Vartija kolisteli paikalle ja avasi sellin oven.
”Tuomioistunto alkaa.” vartija sanoi ja irrotti heidät seinästä ja lattiasta, mutta ei avannut kahleita. Vartija vei heidät suureen saliin, joka oli täynnä vampyyreitä. Heidät kahlittiin salin keskelle lattiaan. Mikoto oli ollut siellä ennenkin; silloin kun hänen veljensä tuomioistuin käytiin. Veli oli hävinnyt ja hänet poltettiin auringossa heti.
”Kyllä me selviämme”, Mikoto sanoi ja tarttui Akiraa kädestä.
Kuningas astui esiin ja julisti tuomioistuimen alkaneeksi.
”Syytetyt ovat prinsessa Akira ja Samantha Mikoto homoseksuaali suhteesta ja Samantha Mikoto kuninkaan pahoinpitelystä”, neuvonantaja kertoi.
”Puheenvuoro kuninkaalle.”
”Kiitos, Xier. Akira, miten saatoit tehdä tämän minulle? Aioitko karata kenties tuon äpärän kanssa?!” kuningas ärähti.
”En tiedä. Jos et olisi pakottanut minua Dracolle, en olisi tässä! Draco on likainen ja laittoi tekemään minut asioita, joista kärsin!” Akira huusi.
”Draco on hieno mies! Älä kyseenalaista häntä! Hänestä olisi tullut hieno kuningas aikanaan, kunnes sinä pilasit kaiken!” kuningas ärähti.
”Et voi määrätä ketä rakasta! Ja satun rakastamaan Mikochi-chania, ENKÄ DRACOA! SE MIES ON LIKAINEN PASKIAINEN!” Akira huusi raivoissaan.
”SINÄ ET HUUDA MINULLE!” kuningas huusi. ”TAI SINULLE KÄY KUTEN ÄIDILLESI!”
Akira järkyttyi. Hänen äitinsä oli poltettu hengiltä.
”Et voi määrätä Akiraa! Hän on persoona siinä missä sinä ja minäkin!” Mikoto puuttui tilanteeseen.
”Sinä turpa kiinni!” kuningas huusi.
”EN! SINÄ PIDÄT SEN YLI SUUREN SUUSI JA KUUNTELE! Akira on hieno nainen, jota pitäisi kunnioittaa! Sillä ei ole mitään väliä, kuka hänen kumppaninsa on! Mitä sinulla on naisten välisiä suhteita vastaan?! Ai niin, unohdin... vaimosi petti sinua naisen kanssa!” Mikoto ärähti.
Kuningas hiljeni. Häneltä alkoi mennä pinna.
”Kukaan, EI KUKAAN LOUKKAA KUNINGASTA! Luukut auki!” kuningas huusi.
Mikoto kuuli uhkaavaa kitinää kun aurinkoluukkuja avattiin. Aurinko alkoi paistaa sisään ja Mikoto tunsi, miten aurinko alkoi polttaa häntä.
”Isä ei! Sulje luukut! ISÄ!” Akira huusi itku kurkussa. Hän ei tahtonut Mikoton kuolevan, ei ainakaan näin. Luukut aukenivat kokonaan ja Mikoto huusi tuskissaan. Toisetkin luukut alkoivat avautua, luukut Akiran yläpuolella.
”ISÄ, SULJE LUUKUT! PYYDÄN, ÄLÄ TAPA MEITÄ! SÄÄSTÄ EDES MIKOCHI-CHAN!” Akira putosi polvilleen ja rukoili. Aurinko alkoi polttaa Akiran selkää. Mikoto kaatui maahan palaneena ja kieri tuskissaan.
”Ei, Mikochi-chan...” Akira katsoi rakkaintaan. ”EI, EI ISÄ!” Akira tunsi palavansa kokonaan. Luukut olivat auki.
Akira kiljui kivusta ja pian koko sali hiljeni. Keskellä salia oli kaksi hiiltynyttä ruumista. Kuningas oli tapattanut vaimonsa että vanhimman tyttärensä.
Näistä kahdesta naisesta kerrotaan tarinoita vieläkin ja lauletaan lauluja ja kirjoitetaan runoja.


Yö vallitsee
kaksi naista kohtaa
Täysi kuu loistaa
he syleilevät
suutelevat

Kuulevat ääniä
lähestyviä ääniä

he juoksevat
pakenevat

Äänet seuraavat
ja pysähtymään käskevät

Ei!

He vain juoksevat
tahtovat yhdessä olla
vaikkeivät saisi

He pakenevat
piiloutuvat

Äänet lähestyvät
pian ovat kohdalla

Heidät esiin kiskotaan
toisistaan erotetaan

tuomio heitä odottaa

Kaksi naista...
Ei, he eivät saa olla yhdessä!

tuomio heitä odottaa

Suuri sali
täynnä katsojia
keskellä rinki

kaksi naista
seisovat siinä
keskellä

Luukut avataan
ja aurinko sisään paistaa

sali tuskanhuudoista täyttyy
naiset palavat

Auringon valo

Se vampyyrin tappaa

naiset palavat
ja kuolevat
yhdessä

Sitä se kielletty rakkaus tuottaa
tuomio molemmille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.