IRC-Galleria

huuuuh huhSunnuntai 25.01.2009 17:02

voi vitalis mikä vk-loppu! perjantaina tuli henkkarit nii eiköhän perjantaina kierretty vivin kans joka kapakassa ja seurahuoneella se ilta sit meniki. hapa raasu oli töissä illalla vaa :'D onneks muru tuli sit illasta mun seuraan sinne seurahuoneelle. no bailasin oikee kunnolla sit ja meniki rahaa iha kivasti. ja ihmeellistä kyllä en juonu ku muuta muutaman kaljan.. siis minä... join lonkeroa ja siideriä koko illan.. ei helevetti. käytii me westissäki sit illalla mut siirryttiin kummiski taas seurahuoneelle ku westi meni kii. no oltii vasta joskus aamusta sit kotona ja meikähä oli aamullaki kännis ku käki ku heräsin. ellu yritti nukkua nii mä vaa menin herättää et halukko pähkinöitä :D
no lauantaina sit piti lähtee taas juomaan. olin hakenu perjantaina alkosta brown cat pullon nii se oli viel jäljellä ja kaupasta hain 12 päkin kaljaa ja muutaman siiderin ja simo lähti sit kuskiks mulle, hapalle, hokille ja elinalle. oltii vaikka misä ja maailman ihmeellisin juttu!! tai no montaki.. ellu oksensi, mul ei meinannu kalja mennä alas ja me ei riidelty hapan kans kertaakaan..
ja viel ihmeellisempää mul ei ollu krapulaa tänä aamuna ollenkaa.. ihanaa..
nooh kohta pitäis mennä kauppaan ostaan ruokaa ja jotain hyvää ja tupakkaa.. voi ku kohta taas ois perjantai. vk-loppu menee nii vitun nopeesti.
huomenna taas ompeleen utareliivei mut eipä siin.. kauppaan vaa menoks!
:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.