IRC-Galleria

Korru

Korru

pierces the heavens!

Mietiskelyä taasenKeskiviikko 27.02.2008 00:43

Pohditaanpas huvikseen yhdessä, kommentoikaa oma näkökantanne.

Mikä ero on treffeillä ja sillä että menee jonkun kaverin kanssa jonnekkin ulos huvikseen? Kuuluuko treffeillä käyttäytyä jotenkin erillä tavalla, tuleeko kysyä tiettyjä kysymyksiä? Monestihan käydään jonkun henkilön kanssa kaverina jossain ja sen jälkeen myöhemmin kysytään treffeille, mikä niissä on erona?

Jossei oteta huomioon että treffien jälkeen siis voi tapahtua mitä tahansa, siitä voi alkaa seurustelu, silloin voi tapahtua vaikka ensisuudelma... Mutta itse treffit, mikä niissä on erikoista ja minkä takia kaiken pitää alkaa treffeillä? Kun käyt kaverin kanssa jossain vitsailet, ja olet rennosti ja teillä on hauskaa... Kuuluuko treffeillä siis olla hieman jäykempi, hienostuneempi ja selvittää kaikki mahdollinen toisesta ja katsoa toista kauniisti silmiin? Eikös kaiken tuonkin voi tehdä jotenkin muuten.

Siis, mikä on treffien ja ulkona käymisen ero, miksi kaiken tulee alkaa treffeistä ( vai tuleeko )...

Jos niillä ei ole mitään eroa, niin miksi teemme siitä niin ison asian. Ulkona käymisenähän voidaan myös pitää sitä että käy toisella kylässä, voiko siis pitää treffeinä sitä että kutsuu jonkun käymään, vai onko se tyylitöntä?

Tähän nyt voisin lisätä että ainoat treffit jolla olen käynyt vaikutti aivan täysin samanlaiselta kuin kaverin kanssa olisi käynyt ulkona jossain, voi kyllä ihan johtua henkilöistä... Eri henkilöillä eri asiat ovat erillaisia. Itse siis en tiedä eroa, en ole sitä huomannut, tai sitten olen erittäin avuton näissä asioissa. Omasta mielestäni on aivan sama miten seurustelu alkaa, treffeillä tai ei, enkä käsitä miksi monen mielestä vaaditaan että käydään treffeillä ennen kuin seurustellaan, varsinkin jos treffien aikana ei edes selvitetä toisesta asioita vaan pidetään vaan hauskaa niin kuin normaalistikin.

Olisihan se tietenkin hienoa käydä jossain hienosto ravintolassa oikein hienoilla, romanttisilla, treffeillä kynttilänvalossa katsoen toista silmiin, ja siitä alkaisi kaunis suhde, mutta tämän ikäisenä mistä revit rahat, ja vaikuttaisihan se epäluontevalta ellei sitten olisi hienostopentu. Romanttista kyllä, mutta epäluonnollista. Näinkö asiat täytyy hoitaa?

Joka tapauksessa jos jo tiedät hyvin paljon jostakin henkilöstä, ja treffien tarkoitus on tutustua toiseen ( ellei se ole se että pidetään hauskaa niinkuin tuolla ylhäällä jo se käsiteltiin ) niin voiko sitten ikinä käydä oikeasti treffeillä? Selvitetäänkö sillon toiselle omia tunteita? No joo niinhän sitä varmaan tehdään, mutta esimerkiksi treffeillehhän mennään esimerkiksi leffoihin, mites siellä teet mitään näistä? Miten tutustut toiseen yhtään sen syvemmin, eikö leffoihin siis voi mennä treffeille?

EDIT: Ihan vaan koska Chaska ei ilmeisesti tajunnut pointtia... Kyllä tiedän että syvällisesti ajateltuna siinä sanotaan että kummatkin on kiinnostuneita toisesta ja tunnelma on erillainen ja näin päin pois, mutta tämä mietiskely koskeekin konkreettista tasoa, eikä sitä mitä treffeille pyytämisellä koitetaan toiselle sanoa.

Chaska: "En minä tiedä mitä vitun eroa niillä on muullakun abstraktilla tasolla"
Minä: "Nii ^^ Sitä minä haenkin :D Että eikö sitä abstraktia tasoa voi hoitaa jotenkin muutenkin kuin treffeillä ^^ koska konkreettisesti ulkona käymisellä ja sillä ei ole mitään eroa"

Ja eikai siinä, pointtihan todellakin treffeissä on se että pyytää jotain treffeille, on siis kiinnostunut kyseisestä henkilöstä... treffien jälkeen voi tapahtua jotain jännää, mutta joka tapauksessa itse treffitapahtumassa ei ole eroa ulkona käymiseen, joten miksi asiat täytyy hoitaa treffeillä? Eikö ole muuta tapaa osoittaa tunteitaan jotain kohtaan? Ja niin treffeille kun mennään kysyjän kuuluu tarjota, rahaa menee perkele :/

EDIT 2:

LeatherKing sanoo (23:24):
MUTTA
jos lähetään treffeille leffaan nii sitten kuuluis mennä esim syömään sen jälkeen yms
että leffa on vähän niinku lämmittelyä nii jaksaa jauhaa paremmin paskaa sitten syömä hommissa eikä jännitä niin paljoa


Joo-o, siinä menee vähintää 40-60e sitte kysyjän rahaa, ei taida olla köyhien hommaa treffeille meneminen :D Mutta nii oon kyllä ihan samaa mieltä sinänsä.

LeatherKing sanoo (23:28):
no normi meikällä on 2x 10€ leffa, siihen äpöstettävää 10-15€, ruuat 2x 25€ + juomat 20-50€
mutta sen takia käynki töissä^^

Joo nii kuten sanoin, ei ole köyhien hommaa ei :/

Selvennykseksi Leatherking on TafTaf.

Ps. Kuume + miettiminen = järkevää tekstiä :D

EDIT 3:

sonoko sanoo (17:02):
Mun mielestä treffit voi olla vaikka jäätelöt jossakin puistossa.. se on vaan se ilmapiiri joka sen treffin määrää minusta.

Tuossa olen samaa mieltä omalta kannaltani, harmi vaan että yleisesti ottaen niin ei ole :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.