IRC-Galleria

Korru

Korru

pierces the heavens!

Japanin reissu 2009Lauantai 12.07.2008 03:43

Tässä ollaan Samin kanssa jonku aikaa mietitty että olis aika satan hienoa lähtä käymään Japanissa. Nyt tässä sitten kateltiin huvikseen hintoja, halvin hinta oli meno-paluu lipulle 837 € ebookers.fi mukaan. Sen mukaan sitten ajateltiin että 2009 kesällä voisi helpostikkin lähtä Japaniin kunhan vähän ensin tekee töitä. Tarkoituksena ALUSTAVASTI olisi mennä kaheksi viikoksi Japaniin ja käydä ainakin Tokiossa ( jossa luultavasti ainakin se viikko ellei ylikin ) ja sitten kierrellä joitain mielenkiintoisia paikkoja läpi, sen tarkemmin ei vielä ideaa.

Elikkä kesällä, kun koulut loppuvat Japaniin siis. Tällä päiväkirjamerkinnällä oli semmoinen idea että pistettäs ihmisiä miettimään haluaisitteko TE lähtä mukaan? Kaikki kulut maksetaan kyllä sitten ihan itse, suositeltava rahamäärä on sangen suuri summa vaikka 837 € maksaakin menopaluu lippu, siinä on majoitus, ruoka, maansisäinen matkustus, ja mahdolliset sairaudet huomioon otettuna ( vakuutukseen siis osa ). Mahdolliset reubitkin kyllä saatana maksatte ihan ite, tiskaamaan emme jää ravintoloihinkaan. Japania osaavia ihmisiä olisi kiva saada kyllä mukaan.

Harkinta-aikaa on lähtöpäivään saakka :D

Matkan tarkoituksena on mennä pällistelemään japanilaisia, heidän kulttuuriaan ja maataan sekä tuhlaamaan varsin tehokkaasti kaikki matkarahat ( Ja maisemaa ja semmosta mitä yleensäkki lomilla ).

Huvikseen matkalle yhteisö: Japaninreissu kesä 2009

KAIKKI siis tervetulleita jotka haluavat. Harkitsijatkin tervetulleita, rahan takia peruuttavia ei katota vinoon... Ei se säästäminen tai työnteko kumminkaan tule kaikilla onnistumaan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.