IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!
Viimeksi tänne olen merkinnän kirjannut to 6.11. aamulla ja tuntuu kuin siitä olisi jo ikuisuus. Tuntuu aivan kuin päiväni olisivat kolminkertaisia pituudeeltaan ja yksi viikko olisi lähes kuukausi sisällöltään. Välillä tuntuu, että pää räjähtää informaatiosta ja sydän ei kestä tunnevirtaa. Ihmekään, että selkä vihoittelee, kun se saa kannatella maailman painon moninkertaisesti.

Torstaina 6.11. tein, koin ja näin, elin ja olin ja voi että kun kaikenlaista olikin! Näin ystävän ja juttelin monista asioista, ja kävin ostamassa seurassaaan lipun Tuomari Nurmion keikalle, kävin eräässä iltamassa, setvin paperiasioitani (kiitti auttaneelle!), ampaisin Hertan runokaraokeen (siellä lausui eräskin ranskalainen runoutta) ja tein siellä jotain mitä en ollut aiemmin tehnyt -koskaan! Ja se kauheus oli se, että lausuin lainarunoutta (A.W. Yrjänää, randomilla runon valitsin) ja vielä alkomahoolijuomatuoppi kourassain! Ja olinpa vielä ihan hipinnäköinenkin!!! Hui, kauhiaa sellainen on! Pakko myöntää, että Luojan kiitos lausuin omaakin tuotantoa, tosin ilman papereita. Oli kyllä outoa settiä taas.

Hertasta ampaisin Klubille ja kuuntelin, koin ja nautin bluesista. Nurmiolla oli vallan mainiot lämppärit. Eka oli raakaa ja rujoa, toka oli teknisempää mutta show-meiningillä! Mie tanssin itteni ihan hikiseksi. Hyvässä seurassa on mukava tanssia (kiitoksia seuralaisille!) Mukavaa oli myös jutella. Aamuyöllä vielä tajusin tanssivani ja hengaavani Klubilla... tuli bongattua, että Backyard Babies ois nyt tällä viikolla... hmmm, oiskohan lippui vielä jäljellä mietin ma yhä.... Kotiin perjantai-aamuyön aikana raahustin jalat kipeinä ja nukahdin väsyneenä, ja uupuneena.

Perjantai-aamuna 07.11. piti herätä aikaisin ja lähteä asioille. Asioilta suuntasin frendini seurassa ostoksille ja ostin lahjoja mukaville inehmoille ja eräälle rakkaalle ihmiselle. Pistäydyin eräässä kommuunissa, annoinpa eräänkin lahjan ja ampaisin kirpparille frendien seurassa. Kirpparilta löytyi Boris Karloffin tähdittämä The Mummy-dvd, t-paita ja Juice-kasetti.

Kirpparikierroksen jälkeen kommuunissa höpisin mukavia, vietin aikaa ja hyvässä seurassa lähdin ostoksille...... taidenäyttelyssäkin tuli käytyä ja mukavaa oli kaikinpuolin muutenkin! Ja hitsi vieköön oli kyllä hyvä olo!! Ei olisi soitto- ja laulu- yms. -treeneihin kiinnostanut lähteä yhtään, mutta minkä teet kun treenit oli sovittu?!?

Treeneissä oli nihkeää. Kaikki olivat väsyneitä ja vittuuntuntuneita. Minä olin väsynyt ja vittuuntuneeksi muutuin treenien aikana. Huutoa kyllä sitten piisasi lopuksi. Treenien jälkeen tuli juteltua yhden jäsenen kanssa mukaviakin... ja hetken aikaa vietettyä sängyssä itkemistä.

Nälkäisenä ja vittuuntuneena tuli lähdettyä reivejä kohti, mutta pakko oli pysähtyä kiinalaisessa, kun heikotti hitosti. Reiveissä oli OMITUINEN atmosfääri. Ahdisti, vitutti, nauratti, itketti, ihastutti ja vihastutti ja kaikkea mahdollista... tanssittua tuli, puhuttua, juotua, naurettua, angstattua... kaikenlaista, pussattua ja suudeltuakin tuli... halattua myös....

Reiveistä aterioinnin kautta chillailemaan yhteen anniskeluravintolaan. Tuli tsekattua jatkon kannalta, että oisikohan sie millaista meininki. Voisi siellä käydä joskus ihan pelkästäänkin.

Kotona olin väsynyt ja hikinen. Siitä huolimatta, että ulkona oli matkalla turkasen kylmä ja sen takia sitä oli tullutkin pysähdeltyä syömään ja lämmittelyn vuoksi tsekkaamaan se raflakin.

Lauantaina 8.11. oli aamupäivällä tms riitaa ja kränää heti aluksi. Keskustelun kautta positiivisempiin asioihin, mutta angstia oli ihan alkuiltaankin asti. Siirryin kommuuniin mukavaan seuraan alkuillasta ja kommuuniin hyvään seuraan jäin ihan yöksikin asti. Oli hyvät vibat siis loppujenlopuksi kaikesta pään sekavuudesta huolimatta.

Sunnuntaina 9.11. tuli herättyä soittoon, piti mennä viemään vara-avain tutulle että kotiinsa pääsi vesisateesta... hain aamiassafkat samalla himasta ja menin takaisin kommuunin goisimaan... puhelin soi ja herätti uudestaan, mude ulkomailta toivotteli kaikenlaista eikä tajunnut etten just pystyny puhumaan vaan halusin takaisin nukkumaan... ärf.... tekstariakin pukkasi ja heräsi, ilmoitin että KOITAN NUKKUA!!! Ja pistin äänettömän lisäksi värinättömällekin puhelimen. Puolikolmen aikoihin tuli noustua ja aamiaspöydässä jumitettua piiiitkään... viideksi sentään (itseasiassa 16.59 ON EKSAKTI AIKA) erääseen ryhmään ehdin. Sieltä hyvässä seurassa pois... tosin onnistuin kommunikoimaan taas typerästi... ahistamaankin pisti.... Kiinalaiseen frendin kanssa ja sieltä takaisin kommuuniin... puhuin elämän mudan synkkiä vesiä ja söin nouto-kiinalaista... viestittelin isäinpäiviä... tuli nähtyä kaikenlaista ja jäin yöksi.

Maanantaina 10.11. heräilin pitkin aamuyötä. Lopullisesti heräsin kymmenen - yhdentoista aikaan. Puhuin hyvinkin synkkiä ja itkin. Jotenkin ajatukset selkiytyivät, ehkä vähän tunteetkin. Jumitin kommuunissa pitkälle päivää. Ennen kuin lähdin, kävin mielestäni tärkeän keskustelun. Olisin halunnut jäädä, mutta olin ehtinyt sopia jo muuta... "venaisitko kymmenen minsaa" venyi noin tunnin odotukseksi odottelijalle, kun koin etten voi lähteä vielä, sillä keskustelu merkitsi niin paljon.

Ruokakaupasta kotiin ja kotona odotti kirjeessä resepti, joten takaisin keskustaan! Apteekista kotio ja siellä sitten siivousta ja leiväntekoa ja tiskaamista. Runoelmaakin pukkasi päästä paperille. Nyt on frendiltä saatu matto ja siistimpää. JEEE! Fiilis oli aika hyvä nukkumaan mennessä.

Ti 11.11. heräsin noin puolikuusi ja olen ehtinyt touhuta tänään jo vaikka mitä. Pitäisi treenata iltapäivällä. Jos vaikka kerrankin lepäisin ennen sitä. Kovasti tekisi mieli hankkia lippu Backyard Babiesin keikalle torstaiksi.... perjantaiksi ja sunnuntaiksikin olisi treenit.... ehkä muuten pitäisikin koittaa ihan vaan levätä.

HALAUS kaikille ihanille ihmisille, jotka tuette ja joilta saan voimaa elää päivästä ja yöstä toiseen!

Sydämmellisesti
Krisse Sydän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.