IRC-Galleria

Hihulihei, sain minäkin tämän \o/Perjantai 03.02.2006 15:21

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Ömm... No outoja tapojahan mulla riittää!

1. Sotilaskodissa limsaa juodessani sekoitan aina Fantaa ja Spriteä. En myöskään ikinä siellä ollessani juo tavallista kahvia, vaan otan kaakakokahvia tai minttukaakaota tmv erilaisempaa juomaa. Mikään tavallinen ei kelpaa :D

2. Perustan galleria-yhteisöjä lähes päivittäin. "kuulostaa galleria-yhteisöltä" on jo tuttu sanonta kaveripiirissämme.

3. Laulan kaikkialla: autossa, koulussa (tunnilla, välitunnilla, aulassa...), kotona.. jopa unissani! Lastenlauluja, poppia, räppiä, viulustemmoja... Mitä vain.

4. Ostan aina hauskoja tekstipaitoja tai muuten kivannäköisiä paitoja, jotka ovat minulle liian pieniä / lyhyitä. En käytä niitä ikinä, paitsi pitkähihaisten paitojen alla tai nukkuessani.

5. Jos olen tupakkapaikalla ennen muita, otan uuden tupakan jos muut vielä polttavat kun olen jo lopettanut. Lopulta jään yksikseni seisoskelemaan tupakkapaikalle, viimeisenä.


Haaste kiertoon:
Ebbuliina
Mariih^^
Katjaaaa
jokkis
Psii

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.