IRC-Galleria

Eile olin menos sinne Elisan äitille sen kaa mut sit mun äiti soitti et silt jäi avaimet kotii ja et tuo tuomaa. Et joo kiva jääti pois jossaa hornan perseees (viikki) ja etittii pysäkkii. Sit löyettii yks jos luki et hertsikka mut jooh. Kysyin joltaa hepult ni se neuvo oikeelle pysäkil. Ja huom alko sataa tietenki kaatamal ja ukkostaa ! xD Okei no löyettiii pysääkki. Ja ei siis ollenkaa kiroiltu ja tällee. No okei sit venaattii siin bussi ja sit sielt tuli. Mut vast ku oltii siel tajuttii et se oli väärä bussi XD No mentiin sil pari pysääkki ivittu jonku käpylan ohi. Sit jääti veks ja ruveetii ettii pysäkkii.. Sit minä hyvä bongasin sen ja siit kulki bussi rauttikselle eli myös huom vallilan läpi! :DD Siin pysäkil kiroiltii et vittukun olemme hornasas yms. Siin oli sellanen mummo mil oli sio ruma patti naamas ja se katto meit halveksuvasti ja rupes puhuu itteksee :''D
Noo sit bussi tuli ja jäätii oikeel pysäkil pois ku äiti oli siin venaamas :D
Eli toisin sanoen eksyttii jonnekki vitun hornan perse Viikkiin ja Oulunkylään :'D

No sit elsun äitil datattii (WAU!) ja kattoottii telsuu. Ja sit 3 leffaa. the cell (BECEL!!), saw ja tyttö tuollainen. Eka oli freaky toka oli öö hyvä ja kolmas hiukka pervo välil. Mentiin nukkuun neljält.. Mä nukahin eka woutsi. Joo ja sit herätii aamul. ja datattii ja katottii telsuu XD

Sit tänää tultii meille ja tääl öö hengattii ja katottii leffa ja nyt datataan. Elisa melkee nukahti mun sängylle :'D Herättelin sitä sit siin.

Joo moikka. xD

(Join kupin kahvii äske. Sil oli jotaa vaikutuksii ku menin äske heittää ikkunast persikan sellasen siemenen ikkunast naapureide asuntovaunuu päin :'D)

ELISA VÄHÄ LISÄILI:

Jenu: "Älä nuku."
Mä: "Emmä nuku."
Jenu: " Älä nuku!"
Mä: "Älä runkkaa mun päätä!"
:''DDDJOO.

Jaöö. Jenu haisto mun hiuksia ja se sano: " sunsilk!" :''DD vastasin et "nii o!" XD

öömmm.

Piiskasin jenua kuminauhalla. :''DDDDD

Jenu raiskas mua sen jalalla. XDDDD "noku tyyppi veti sikeit !! 8DD" ( nukutti. :'D)

munatak. ( = nunatak, joku bändi. en lukenu väärin sen nimeä :''DD)

me mentii jossai vaihees kauhuleffaa hakee syötävää, sit otin haarukan ja olin sillei : "täs on sulle kauhuleffa *ja laitoin sen haarukan suuhu, sit repesin ja se tippu*":''DD OSAAN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.