IRC-Galleria

Lamppu

Lamppu

Me viihdytämme teitä ja te viihdytte.

Hmm..Torstai 13.11.2008 22:46

Eipä se toive toteunu, mut emmähä noihi usko. ;> Sitäpait mun toiveella on vielä reilu pari-kolme tuntia aikaa toteutua.. Toivon parasta!

Mut joo, näin viimeyönä aika häröö unta.

Olin jossakin koulussa oppilaana, ja oppilaiden oli tarkotus laulaa koko koulun edessä oma suosikkikappaleensa. No, minä esiintymiskammosena en halunnu, niin menin nurkkaan kyyhöttään. Sitten yks opettaja, joka kumma kyllä oli yks mun työkaveri kaupalta, tuli hätisteleen mua lavalle laulaan.

No, menin sinne sit vastahakosesti ja aloin laulaan Queenin Love of my Life:a. Vaiks no ei se IHAN ykkös-suosikki ookkaan.. Emmä osaa sanoo mikä on mun suosikki Queenilta, mut toi ko biisi on ehdottomasti suosikkien joukossa. \o/ No, siinä kun "ihanalla" äänelläni lauleskelin pari ekaa lausetta, alkaa jostain kuulua kun joku muukin laulaa sitä; sitten se eräs tulee mun viereen lavalle seisomaan ja kysyy multa "Do you want to sing with me?" Ja mää iha jähmettyneenä vastaan myöntävästi. Se tyyppi oli Freddie Mercury. ;__; Laulettiin sitten se kappale loppuun, ja Freddie piti kättään mun olkapäillä ..

Sitkun heräsin oli aika "wtf"-fiilis, mut samalla "vittu ku se oliki vaa unta"-fiilis. :'D

(kyllä, oheinen kuva on piirretty mallista. Emmä halua piirtää Freddietä omasta päästä, KOSKA PILAISIN SEN MAINEEN YHYYY. Ei vais, täytyy joskus koittaa. :P)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.