IRC-Galleria

Lazara

Lazara

(Sciurus Vulgaris)

Nyt on ehkä jotain pahasti pielessä...Keskiviikko 17.12.2008 22:44

Kello on kohta 20 vaille 21 ja oon vasta nyt avannu koneen ensimmäisen kerran tälle päivää. Eikä ole etes kyse siitä että olisin ollu pitkään töissä; oon päässy jossain vartin yli kaks.

Vaan kun töistä sai kyydin keskustaan ja Elina pyysi mukaansa jouluostoksille, niin ajattelin että mikä jottei. Käytiin Koskikeskuksessa pyörimässä, Café Europassa kahvilla/teellä ja söin toastin (omnom se oli aika perhanan hyvää) ja sitten vähän muuallaki. Elinalla jäi vaan yks täydennys siskonsa lahjaan ostamatta. Tuli ostettua paluulippuki Oulusta takasin tänne. :) Olin jossain viiden jälkeen kotona ja sen jälkeen oon täällä itekseni hääriny, siivonnu keittiötä, tiskannu, paketoinu viimesen joululahjan, käyny kaupassa ja lukenu lehtiä. Hassunlaista.

Mutta olin bussissa kotiin suunnatessani oikeastaan aika vilpittömästi onnellinen elämäntilanteeseeni. Elinaki puhu pyöriskelyn aikana siitä, että vois kattella joku sellanen että käytäis porukalla (no siis ainaki minä, Elina, Matti ja joitain muita) iltaa istumassa jossain. Ja oon hiton ilonen siitä, että se pyysi mua mukaan pyörimään. :)

Hii, kiva päivä. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.