IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Hyvä päivä sittenkin 0:16Perjantai 13.07.2007 03:37

-Lauri Maijala and the boys - Simo Hovari-

Aamulla vitutti ja paljon! En muista tarkkaan. Mutta irkissä vuodatin sitä kun hakee töihin ja kun mihinkään ei kelpaa ja kun ei ees mitään kuulu mistään. Sit tuli paha mieli kun sain kaks kaveria teppelemaan keskenään mutta ei se sit ollukkaan mitään. Pitäis hakea kirjakin tässä jossain vaiheessa että pääsee lukemaan jatkoa Age of Fiveen \o/
Pelkäsin että alkaa sataa mut näytti kauniilta kun lähin Oziin. Olis kuitenkin vaan pitäny ottaa se sateenvarjo mukaan. Puolvälis näytelmää pieniä muutaman pisaran kuuroja ja sit kaden viimesen kohtauksen aikana vettä kaatamalla! Loppus kumarruksissa. Kiva kiitti! Kävelin teatterille ilman kenkiä kun hermostusin kun meinaan taittaa nilkkani. Se oli kivaa! Märkä afaltti kun oli. Teatterilta heitettiin ulos 8 aikaan. Ja yritin taas saada kyydin ja äiti tuli. Sain vastuullisen tehtävänkin. Pitää sunnuntaina avata teatterin ovet. Sain avaimen ^^ Ihmeteltiin kun oli kauhee ruuhka Linnankadulla. Selvis kun Ozin Tiina soitti kääpiölle. Vallattu talo palo. Juostiin tietty kattomaan. Ei me muuta nähty kun savupilvi sisäpihalta. Harmitti. Mut aikamoista! Nyt se sit ainakin puretaan :/ Harmi.
Huomenna bilettää! Tiedossa suihku (ei saa harjata hiuksia!), vaatteiden soveltamista, korujen päättämistä ja maskeerausta. Saan siskolta korvikset \o/ Täytyy muistaa ottaa kaikki mukaan! Majapaikka ei vielä tiedossa mutta kattoo miten käy.
Ai niin! Sisko sai kämpän myytyä! \o/ Tekee/teki tarjouksen Poikluoman talosta! Pidetään peukkuja!
Ja kaiken lisäksi mua sanottiin nätiksi tänään ^^
Hyvä päivä vaikka aamu ei sitä luvannutkaan. Innolla odotetaan huomista!

-Azumanga Daioh - Hororin Confetti-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.