IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Yarr! I'm a pirate! 0:53Sunnuntai 15.07.2007 04:30

-Evanescence - Like You-

Uskomattoman kivat bileet! Ja näytin hyvältä! Odotin koko päivän vaan sitä hetkeä että pääsen maskeeraamaan itseäni! Maski ja puku onnistu loistavasti. Sain siskolta kivat korviksetkin lainaan.
Menin sitten äiteen kyydillä kaverille. En siis päässyt aiheuttamaan hämmennystä ihmisten ilmoilla. vaikka jotkut hiukan kattoskin. Kaverilla letitin kaverin parran ja tein sille arven. Sen kaveri heitti meidät päivänsankarille. Paikalla oli jo roima ihmisiä tuttuja ja tuntemattomia. Loput tulivat myöhemmin paikalle. Kaikki oli panostanu pukuihin! (paitsi yksi luopio xP). Olivat upeannäköisiä ja tosi kivoja merirosvoja. Ehdottomasti paras puku oli meidän Jack Sparrowlla aivan ilmetty oli!
Ilta meni siinä mukavasti juodessa, syödessä ja hauskaa pidettäessä. Päivänsankarin koristuskin oli loistavasti onnistunut! Kakkuakin saatiin ^^
Yhdessä lyöttäydyttiin grillilaavuun johon oli tuotu kitarakin. Siellä laulettiin ja soitettiin, turistiin, juotiin ja syötiin, pidettiin hauskaa.
Jotkut hävisivät salakavalasti paikalta kun lähtivät kotio tai nukkumaan. Ja taas kerran olin viimeisten ihmisten joukossa. Mutta siitä sitten lähdin minäkin.
Yö oli mukava ja aamulla heräskin sitten puol neljän maissa.
Tänään ei ookkaan sitten mitään tehnyt. Äite lähti Lohjalle. Itse kattonu Prinsessapäiväkirjan. Oli muuten hyvä. Tippa meinas välistä tulla silmään. Miksi elämä ei voisi olla kuin leffa?!

-Jennifer Paige - Crush-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.