IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Vituttaa 0:00Tiistai 14.08.2007 03:20

-CMX - Puuvertaus-

Maanantai ja sen kyllä huomaa! Huono päivä aamusta asti.
Sain raahattua itteni ilmottautumaan siihen koulutukseen työkkäriin. Täytin lapun ja lähin. Olis pitäny ottaa kirjaston kirjat mukaan mutta eipä tullu mieleen joten tein toisen reissun :( Löysin HP IV sentään rnkuksi.
Hitsit kun osais oikeesti soittaa piano! Ja muita! Ja osais laulaa aina!
En saanu uima seuraakaan joten se jäi.
Ja nyt vituttaa! :( Työhaku, bändi. Bändistä ei kuulunu mitään. Ovat varmaan unohtaneet kokonaan ja löytäneet paremman :( Jos pääsis laulaa CMX:ää ja Viikatetta se olis mahtavaa!
Saa muuten nähdä pääseekö sitä ohjaamaan KaLun musikaalia. Toivottavasti! Mut jotenkin tuntuu siltä että siitäkin saa taas pettyä :/
Pitäis varmaan alkaa kyselee ihmisiltä bändin perustamisesta. Mutta kun kaikilla on jo jotain tai sit musamaku ei välttist sama. Tekis kyl niin paljon mieli taas soittaa, laulaa ja esiintyä! Kunnon porukalla! Mutta mistä mä näitä ihmisiä saan?
Ja haluun tehdä jotain! Taaskaan ei tapahdu mitään. Kukaan ei ehdota mitään mulle. Pitää kai ottaa itteään taas vaihteeksi niskasta kiinni ja ehdottaa taas vaihteeksi muille jotain. Mut mitä jotain. Ja kuitenkin saa taas pettyä. Jaksa enää pettyä.
Olispa sitä rahaakin *huoh*
Paska päivä

-CMX - Väkivallan moottoreita-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.