IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Lisää unia ja Cinderella 22:39Lauantai 18.08.2007 01:58

-Azumanga Daioh - Sekai wa Neohappy-

Perjantai, ei oikeen tunnu siltä. Jossain päin taloa taidetaan bilettää. Musa kuuluu tänne asti. Mäki haluaisin. Ulkoa kuuluu ihan ku laukauksia... O_o mitä lie tapahtuu.
Ei juma mistä nää oudot unet tulee! Nyt näin unta että olin jossain koulussa. Näytti Kalannin yläasteelta mutta siellä oli hissi jamonta kerrosta. Kavereitten kanssa mentiin 4. kerrokseen kattoo jotain ihme dokumenttia. Jotenkin kun tultiin pois niin huomattiin hississä että oltiin alasti ja vaatteet oli luokassa jonka ovi oli lukossa. Kiiruhdettiin alakertaan omaan luokkaan ja just kun tultiin samalle käytävälle missä luokka oli niin välkkä alko ja luokista tuli ihmisiä. Me vaan naurettiin ja juostiin omaan luokkaa käytävän päähän. Ope kattos hiukan ihmetellen ja niin myös yksi luokkalaisista (poika) joka tuli vastaan. Mulla oli jostain syystä pikkarit ja paita laukussa ja ne päällä lähdin uudestaan 4. kerrokseen hakemaan vaatteitani.
Ihan outoa. Kovin rauhattomasti nukun yöni muutenkin. En meinaa taaskaan saada unta ja herään vähän väliä ja sit vielä näkee tollasia unia. Viime yönäkin heräsin johonkin hiukan ennen ku kaveri lähetti viestiä 3 maissa. Juteltiin sitten puhelimessa puol tuntia ^^ Mä haluisin kyl joku päivä näitten kahen kaveruksen kanssa baariin :P Tai muuten vaan baariin. Täytyy yrittää kysellä että suostuisko ne joku kerta ottaa mut mukaan vai haluuko ne vaan olla kaksistaan ^^
Innostusin tänää suomentaa Roger & Hammersteadin Cinderellaa kässäriksi. 15min olen jo suomentanu. Huomenna jatkuu :) Se olis tosi kiva kyl esittää (minä Cinderellana tietenkin... tai sitten Kuningattarena, aivan mahtava roolisuoritus Whoopilta!) Miettisin että onnistuiskohan se KaLun musikaaliksi... Tuli visiotkin siitä jo ^^ Mutta tarttis olla ainakin yks poika mukana ja se voi olla ongelma :/ niinkuin yleensä on ollu KaLussa... mutta kattoo nyt :)

-Foo Fighters - Learn To Fly (acoustic live)-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.