IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Mikä mua vaivaa? 0:56Perjantai 24.08.2007 04:18

-Sonata Arctica - Don't Say a Word-

Vittu ei! Tää ei toimi! Mikään ei mee taaskaan hyvin! Edes hitusen ystävällisiä sanoja... ees hitusen jotain... huomausta... jotain... en mä tiiä... ehkä mä haluan taas vaan sääliä... tai jotain. Ei en mä halua sääliä. Mä haluan tuntea että musta pidetään... välitetään... halutaan... Nyt ei tosiaankaan taas vaihteeksi tunnu siltä. Yksinäisyys... se on... inhaa... Okei tiiän! Mun pitäis ite tehä asialle jotain! Soittaisin joskus jollekin! Pyytäisin kahvelle tai jotain... mut sit taas... jos tosiaan teen niin... niin teen taas niin... ja kenellä mä sit soittaisin... no okei... on niitäkin ihmisiä loppujen lopuksi paljon... ehläpä mä vaan tosiaan teen kärpäsestä taas härkäsen... mutta kun silti! En mä tiiä. En mä tiiä ees mikä mua vaivaa. Mä oon turhautunu... tai jotain. Jotain mä kaipaan mutta mitä? Huomiota ehkä. No vittu mee hakee sitä! Mutta kun en mä toimi niin. Mä vaan odotan että muut tulee mun luo. Mä oon epävarma. Mä haluun olla haluttu ja pidetty. Mutta huolehdin siitä että olenko... Pitääkö toiset musta oikeasti vai väkisin. Mistä tää epäluottamus tulee!? Pääsin siitä eroon hetkeksi kun pojat jankkas että kyllä mut halutaan. Mutta nyt en taas oo niin varma. En mä tiiä mitä mä teen.
Soitin iskälle. Se tulee hakemaan mut huomenna. Meen hetkeksi kaverin läksijäisiin ennen sitä kun kerta lupasin. Ai niin kortti piti tehä. En mä tiiä mitä mä sille hankkisin. Varmaan kukan kun en keksi muutakaan. Joku kaunis.
En ollu kävelyllä. Ois tehny hyvää mutta turhautusin kun en saanu CD-soitinta toimimaan. En mä tiiä mikä siihen nyt yhtäkkiä tuli. Vituttaa. Jos mun kävelykin nyt tyssäs tähän niin Vittu! Tiiän tiiän voihan sitä kävellä ilmankin mutta se oli kivempi musan kanssa. Jos olis maalla olis eri juttu. Mä inhoon kaupungin ääntä öisin. Maalla on mukavampaa. Joko musa tai kaveri mukana pakko olla... ja kaveria ei oo.
Vittu mikä mua vaivaa!? Tiiän vaan että koko ajan on vaan paha olla. Ei jaksa.

-Värttinä - Neidon Laulu-

-Lilli-

ps. ja oliko tääkin sit taas vaan säälin keräystä *huoh*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.