IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

StressiKeskiviikko 14.11.2007 15:11

Taidan tietää mikä mun on... stressi... pirusti kaikkea taas ja kaikki kaatuu päälle
Tässä pientä listaa:

1. Koulu: Pitäis jaksaa vielä tää viikko turhanpäivästä istuskelua tai sitten pitäis oikeesti saada jotain aikaseksi kuten esim. portfolio eli periaatteessa kaikki mitä mun nettisivuille pitäis tulla, biisit pitäis miksata.

2. Anteroinen: Oon ihan pihalla kaikesta, ja tyypillinen KaLu musikaali. Mistään ei tuu mitään, hitaasti mennään, ihmiset ei oo paikalla, kukaan muu ei välitä mistään paitsi ohjaaja ja minä (siltä tuntuu)

3. Bändi: Tässä on monta. Saadaanko vuokra maksettua. Mulle ollaan edelleen velkaa ja hyvässä lykyssä seuraavassa kuussa mätkähtää 300e lasku. Miten niitten pa-kaappien kävi? Joudutaanko me maksamaan niistä jotain vai ei? Saadaanko biisit valmiiksi siksi kun oikeesti pitäis alkaa äänittään? Saadaanko me ikinä treeniksellä lauluja ja synaa kuulumaan? Opetteleeko toiset ollenkaan vai ei? Onko ihmiset paikalla? jnejne

4. Raha: Riittääkö mulla rahat kaikkiin mihin pitäis riittää... joulukin tulossa.

5. Ystävät/ihmissuhteet: Ketkä on ja ketkä ei. Mistä tuuli puhaltaa ja mitä tuleman pitää. Mitä tapahtuu? Kehen voi luottaa kehen ei? Kuka lohduttaisi Nyyttiä? Minne mennä?

6. Työssäoppiminen: Mitä jos oonkin ihan paska? Oonko haukannu liian suuren palan kun suoraan lähen äänittämään omaa bändiä?

7. Ajankäyttö: Miten mä saan kaikki sovitettua kun taas menee kaikki päällekkäin.

8. Stressi: Stressaan siitä kun stressaan. Masennun hyvää vauhtia. En tiiä mikä mun on. En tiiä mitä tekisin. Tunnun taas vaan niin paskalta ja huonolta ihmiseltä.

Pää hajoo!! Onneks suurin osa näistä loppuu joulukuun jälkeen. Mut mä luulen että joulu on ansaittu loma! Ellen ala stressaamaan sitten jostain muustakin...
Niin ja hyvässä lykyssä 9. kohta olis Verona. Kaipa mä siitäkin alan stressaamaan jossain vaiheessa *huoh*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.