IRC-Galleria

hitsinvitsi!Maanantai 02.07.2007 18:16

kaikki mahdollinen tapahtunut on, mistään en ole muistanut kirjoitella.

Muutin. tornitalloon. alakerta, oma ovi ja porttiki. koulu vieressä. aika nam joo. sisustus on viimesen päälle, pikkuhiljaa oon laitellu kaikkea. tykkään mun vessasta. omaa rauhaa, ei kukaan käskemässä eikä valittamassa KAIKKI OK. mahtava homma ja vuokraki erittäin kohtalainen.

Tiinahan se ekana eksy mun luo yöksi, heti seuraavana päivänä ku olin muuttanu. tytön kans oli hauskaa. "Voi Tea, voi Tea.... rasva Tea.. margariini Tea... Nyt tiijät kuinka kusessa oot ku ei ennää voikaan riitä!" heh meillä tuli tienvalitsemusongelma. toinen oli lyhyempi ja toinen pitempi. Tiina järkevänä: "Mennään tuota lyhyempää, ku eihän meillä oo minnekkää kiirettä!!" FIKSUMUKSU.

juhannus! oivoi. aijjan yli aika taidokkaasti pamela-auton kohilta oli mies joka autto. juntsin kans telttasammumiset @ karita's och Juho's teltta. kaks päivää räkäkännissä. toinen yö seikkailuja ja uusia tuttavuuksia, toinen raahelaisten mökin pihassa erittäin mukavasti teltassa makuupussin sisällössä. herätys kuuma ja miehiä oli vissiin kolme kipaletta tullu sammaan telttaan nukkumaan HAPPILOPPU siihen mä heräsin. olipa ihana henkäistä raitista ilmaa siinä vaiheessa aamua. lauantaina raaheen, oma sänky palveli pari tuntia ja jatkopileet bruukkisitissä. yks kakkaa kaks kakkaa muuta siitä ei puhutakkaa! biolan ;)

viimeviikolla oli pekanpäivät. perjantaina umpitunneli. menot jatku aamuun asti. nukuin jostain seiskasta aamulla päivä kahteentoista, heräsin, ruokailin, menin nukkumaan. heräsin vasta iltakymmeneltä ja tuli vierailija jos toinenkin ja kymmeneltä aamulla pääsin sunnuntaina vasta nukkumaan. olipas railakasta joopasjuu.

tänään aamulla kasilta ylös ja vittu IMUROIMAAN :D teki mieli. sitten pankkiasioita ja annikan tykö oppitukkaan! se teki mun hiuksille taas ihmeitä. vitsit, pitää saaha kuvia! ei vaan oo ehtiny. kyllä niitä tulee... thihhi. kikkarankäkkärä. töitä nyt! töissä pääsin tänää semmosen etapin yli eteneen että hyvin mennee taas jonku aikaa.

niin palkkakihan se tuli perjantaina, semmonen 1600. nyt on jälellä öö. kaks euroa? HIENOA TEA!!! jatkumuksia tiedotuksia ehkä joskus lähitulevaisuudessa, ja niitä kuvia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.