IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

.:: BRONX ::.Sunnuntai 28.02.2010 06:46

Tällainen ihana, kaunis baari sijaitsee Pietarsaaressa.
Voi, minä niin haluan mennä sinne uudestaan... NOT!
Ei millään pahalla kenellekkään, mutta en ikinä ikinä halua mennä sinne enää takasi! Hirvein paikka missä oon ollu (ja se ei johdu itse rakennuksesta).

Joka välissä sai väistellä humalaisten katseita, kun tiesi heti että ne tulee sinne meidän pöytään. Se ei kyllä auttanu, ei. Joku ihana mieshenkilö, joka kutsui itseään gootiksi (en tiedä miksi), ei oikein uskonut vaikka siinä yritettiin mitä. Se tuli aina uudestaan ja uudestaan siihen pöytään.

"Lähetäänkö mun luo kuunteleen Elvistä"? oli illan iskurepliikki.
Toinen, ehkä vielä parempi, oli "mulla on pieni muna....se on päivän tarjous". Ei uskonu vaikka sanoin etten ota tarjouksia tänään vastaan.. ei edes siitä kun sanoin että tykkään tytöistä! (kaikki keinot on sallittuja eikös?)

Joku humalainen ukko selitti jotain huorapukeista. Niin että sellasen huorapukin ku ottaa itelleen ni tietää mitä saa ;))

Se kaikki oli niin koomista ja surullista, että ei tienny itkeäkkö vai nauraa. Itse keikka oli ihan... viihdyttävä. Twenty Bucks veti ihan hyvin, mutta nauratti vaan se yleisö siellä. En oo koskaan tienny että tollasen musan tahtiin voi tanssia sillä tavalla, kun se yks likka siellä tanssi.

Surullisia elämäntarinoita siellä...

"mä en diggaa masennuksesta"

Tultiin sitten Kokkolaan ja päätettiin lähteä vielä Westiin käymään... sieltä pizzeeriaan ja sitten kotia. Nytkohta alkais peli. Saa nähä pysynkö hereillä :D

virta vie, virta tuo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.