IRC-Galleria

LittleNobody

LittleNobody

Taistelijasielu.

Uskosta ja matkanteosta...Maanantai 25.08.2008 01:45




Emme ole täydellisiä, eikä meistä tulekaan. Vain Jeesus Kristus on täydellinen kirkkaudessaan. Me ihmiset teemme virheitä, paljonkin. Mutta Jumalan rakkaus ja armo on sellaista laatua, joka kestää.
Pyhä Henki, Jumalan Henki saa meissä aikaan sen, että alamme elää Jumalalle. Emme eläkään enää omille itsekkäille päämäärille, vaan sille, että sieluja pelastuisi Jumalan valtakuntaan ja jokainen saisi kuulla totuuden ylösnousseesta ja elävästä Herrasta Jeesuksesta.

Uskovan elämä ei ole helppoa, se on taivallusta, jossa ihminen tulee kohtaamaan pettymyksiä, lankeemuksia, syytöksiä...mutta Jumala pitää omistaan huolta. Jumala kutsuu meitä lähemmäksi itseään. Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa, koska vain Hänen kauttaan meillä on pääsy iankaikkiseen elämään Jumalan luona.

Voisi sanoa, että uskonratkaisu on ehkä elämän helpoin, mutta kuitenkin vaikein ratkaisu tehdä. Jokaista Jumala varmasti kutsuu luokseen ja yhteyteensä, mutta niin moni haluaa ummistaa korvansa Jumalan kutsulta.

Me saamme elää Jumalan yhteydessä, mutta meistä ei tule Jumalaa. Luotu ei voi olla Luoja. Jumalalliseen elämään meidät on kutsuttu Jeesuksessa Kristuksessa.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.