IRC-Galleria

Lyyki

Lyyki

are for kids. Silly rabbit.

Uusimmat blogimerkinnät

Jonna ihan selvästi haasto mut.Maanantai 19.01.2009 23:08

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 4 ihmistä tekemään saman.

1. Olen 45RPM ;)
2. Musta on kiva soittaa kaikkea (kielisoittimia enimmäkseen) vaikken osaakaan. Etenkin banjoa. Huuliharppuakin haluisin kyllä oppia.
3. Mulla on galtsuvipit vuoteen 2011 asti.
4. Sekä mulla on täysin randomia porukkaa ihqgaltsulistalla :D
5. Oikeastaan en vihaa ketään (pari persoonaa on kyllä aivan kamalia myönnetään), mutta on olemassa muutamia ihmistyyppejä joista en pidä lainkaan.
6. Mjinusta on ulkopuolisen suhteellisen mahdoton sanoa että oonko kiinnostunut kenestäkään. Pidän niin kovat fiilikset visusti piilossa etten häiridde muita ;) voisin olla vaikka nyttenkin eikä kenelläkään olisi hajuakaan ha, ha, haa! Oikeasti sen huomaa siitä että olen lievästi ystävällisempi mutta koska olen yllättävän ystävällinen suunnilleen kaikille niin ei sitä kuitenkaan huomaa mistään.
7. Olen tarkoituksella sitä ärsyttävempi mitä paremmin mut tuntee. Se on hauskaa.
8. Olen todella huono avautumaan yhtään kenellekään. Toisaalta, ei mulla pitkiin aikoihin suurempia murheita ole ollutkaan, mutta jostain syystä en kovin monelle kehtaa hurjimpia salaisuuksiani paljastella. Tai siis vuoden sisällä olen jotain oikeesti jotain kertonu ehkä... kolmelle, kahdelle :D?
9. Teen jotain srk:hon liittyvää noin 3-5 kertaa viikossa. Aika hassua!
10. Mielestäni on kiva suunnitella t-paitoja ja muita vaatekappaleita photoshopilla. Sen sijaan stencilien leikkaus on kamalaa puuhaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.