IRC-Galleria

MIRJAMI^

MIRJAMI^

Kyllä susi aina suden tuntee.

Selaa blogimerkintöjä

KesäDuunissa!! 2 päivä :/Tiistai 06.06.2006 21:56

ÄÄÄÄH!!! :/ Tänään oli viel tylsempää ku eilen.. en melkein mitn. pääs siel tekee siis..istun vaan ja kävelen ympäri mein pinetä osastoo.. :o perseeeestä!! No tänään syötin sit yht hampaatonta pappaakin.. ja sen puheest ei oikein saanu selvää ja olin siinä sit ihan lirissä.. :/ sit ku syötin sille jtn. vanukast ni se pyys mua menee kuorii sille 4 perunaa.. :o olin sillee et Whåttaa?? O_o No juu.. en tiä miten jaksan siel oikeeesti olla !!!!!!!! tä oli vast toinen päivä ja oon ihan loppu,kuitti,naatti ja ventti !! :( sit ku fillaril viel meen sinne.. enkä mä siel Ketsuu tänään ees nähny ku sit vast ku lähin ja laukkuki jäi sinne ylös et piti se mennä hakee..
Viken näin siin ulkona kans sit ja vaihettiin pari sanaa.. sil kuulosti olevan paaljon hauskempaa ku mulla.. :) :/ vähän tylsää.. No mut onneks sain käytyy ilmottaas sil yhel Katariinal et millon haluun pitää ne kaks vapaa päivää keskellä viikkoa siis.. ;) JA ne päivät on 21.6-22.6 !!! <3<33<3 ;) sillon lähen JONNALLE !!! <3<33<3 enkä tuukkaan himaan kun vast sit viim. sunnuntaina.. x) x) Luoja tietää mitä tehään :D *heheheh*.. Joo-o sit ku viimein kotti pääsin töist ni katoin päikät ku oltiin ne äänitetty ja söin hodarin xD ja vesimelonii..

ps.Kiitos Jonna kuvastailit mun viesteihin sillon ku töist niit lähetin.. :)<333 ku ois muuten ollu VIEL tylsempää.. no Teme ei sit voinu vastata.. eikä oo vielkään vastannu!! :( :/ eikä äiskäkään.. mut ei se nyt haittaa.. :D *reheh*

pps.Sit tänään aamulla viel menin vahingos väärälle osastolle ja huusin sinne vaan että HUOMENTA!! :D *hahah*.. mut erheitä sattuu hei.. :D ;)

....toivotaan TOSIAAN et huomen Ei oo näin tylsä päivä.. ja harmi kun se yks Suvi ei oo mun siin vieresel osastol ku hän vaikuttaa niin mukavalt.. ^^ *hihi*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.