IRC-Galleria

Marishka_H

Marishka_H

böö, olen kukkiva ruukkupeewo

Desdesdesucon~Maanantai 14.06.2010 15:11

AARRGH, NYT SE ON JO OHI EN KESTÄ DD:

Sikamukava coni oli, vaikka ite olinkin vähän vaisulla ja ujohkolla tuulella jostain syystä. Mutta hauskaa oli myös ns. seinäruusuna<3

Byakuyana tosiaan pyörin lauantaina ja sunnuntaina sellaisena epämääräisenä hentainekololitana : D

Muttamutta, jos alottaisin nyt tän romaanini ja raportoisin koko matkastani Desuun.

Siissiisörggh, puol viidelta herätys meillä, Yaminan kaa, siin kahestaan sählättiin ja varmaan hajotettiin puolet kämpästä. Taksilla ekan kerran mentiin silleen, että joku muu ei ollu mukana maksamassa/vetämässä smalltalkia. Minä sit siin etupenkil jökötin ja puhuin epämääräsesti sademääristä, puoluekokouksesta ja yritin selittää miks oon taksissa naamiaisasussa kuuden aikaan aamulla : D

Junamatka meni ihan pirteesti siinä cossia pikkuhiljaa enemmän pukiessa, kanssamatkustajilla ei vaan varmaan ollu niin hauskaa, kun meiän kolmenkoplan jutut oli lievästi sanottuna väsyneitä ja sairaita.

Lahdessa sitten törmättiin heti muutamaan tuttuun (<3) raahattiin kolme kilsaa niitä sikapainavia tavaroita ympäri kapunkia, kunnes saavuttiin lattiamajotukseen. Siellä järkytykseksi selvisi, että tavaroita ei saanukaan jättää ja sit alkoi niiden tonnin painosten raahaaminen conipaikalle. Siinä vaiheessa oli kieltämättä sellanen "pitäkää coninne, mä lähen vittuun"-fiilis, joka onneksi meni myöhemmin ohi<3

Jonotuksesta selvittiin nopeasti ja päästiin tutkimaan conipaikkaa lähemmin. Lauantaina ei aluksi tehty oikein mitään, pyörittiin vain paikalla, kuvattiin ja oltiin kuvattavanam puhuttiin tutuille ja tuntemattomille. Itse asiassa ainoa ohjelma, jota menimme kunnolla seuraamaan oli Eurocosplay ja Cosplayshow. Tässä ohjelmanumerossa harmitti vain se, että me, jotka jonotimme 40 minuuttia saimme huonommat paikat kuin ne, jotka tulivat viime tipalla. Kannatti kyllä taas jonottaa...

Itse show oli kyllä kaiken arvoinen, todella kovatasoisia ja upeita pukuja ja esityksiä. Voittajat ansaitsivat ehdottomasi palkintonsa. Cosplayshow'ssa nähtiin hienoja pukuja ja rohkeita persoonia, jotka uskalsivat tulla esittelemään lavalle ensimäistä cossiaan, vaikka olivat vasta ensimmäisessä conissaan. Itse kyllä kunnioitin tälläistä rohkeutta, koska tuppaan olemaan aika-ajoittan älyttömän lavakammoinen.

Loppuilta meni sitten mukavissa merkeissä myös, loppuiltaa kohden kyllä alkoi meno olla aika väsynyttä. Aikaisin lähdimme kuitenkin lattiamajotukseen, kun en tykännyt ajatuksesta harhailla sinne kahden aikaan yöllä pimeässä vieraassa kaupungissa.

Lattiamajoituspaikka oli aika järkytys. Todella epäsiisti, huonot puku/suihkutilat ja aivan järkyttävässä kunnossa. Oli hieman "nevörr again"-olo siellä ollessa. Yöllä sain kuitenkin nukuttua, mitä nyt heräsin jossain vaiheessa siihen, kun varvas oli melkein jonkun suussa.

Sunnuntaina oli oli aika epätodellinen, kun pukua laittelin päälle, aika oli jälleen suorastaan lentänyt. Sunnuntaiaamuna harmitti kovasti vesisade kävellesssä takaisin Sibeliustalolle, oli nimittäin vesiliukoisia kasvomaaleja ympäri kehoa...

Koko loppu päivä meni epätodellisissa merkeissä, tuntui, että mitään ei oikein tee, mutta aika vain menee ja ihmiset lähtivät. Pariin ohjelmaan eksyin kuitenkin tällä kertaa.

"Kuinka animefani saa naista" luento oli mielestäni todella onnistunut, vaikkakin aiheesta olisi saanut vielä revittyä enemmän huumoria ja juttua olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa kuin puoleksi tunniksi. Luennon huumorin pohjalle kätkeytyi todellinen pointti, itsekin yllätyin hieman, kun tajusin joidenkin asioiden olevan oikeasti faktoja, niin hassuilta kuin ne aluksi kuulostivatkin.

Luennon jälkeen oli taas muutaman tunnin conipaikalla chillailua ja pizzan mättöä, sitten huomasin järkytyksekseni, että rannekkeeni oli tippunut. Hetken angstin ja epätoivon jälkeen, kaverit tajusivat käydä kysymässä infossa ja supermukavat ja ihanat ja parhaat järjestäjät sitten antoivat minulle uuden rannekkeen<3 Oli kyllä melkoinen onnenhetki päästä takaisin sisälle coniin.

Viimeinen ohjelmanumero oli sitten FF-fight, oli muuten paras faitti, jota olen koskaan ollut katsomassa. Kun kaikki random fightit oli jätetty pois ja kilpailijat olivat kerrankin valmistautuneet kunnolla, oli tätä oikeasti nautinto ja ilo katsoa. Visual Gay kyllä pitää parhaat faitit, keksii hienoimman tarinan ja hoitavat homman muutenkin kotiin. Kaikkikunnia tämän taidemuodon luojille<3

Dantehan tätä kisaa lopulta vei, mutta ei ehkä ylivoimaisesti kuin joskus, tällä kertaa vastassa oli nimittäin aivan yhtä hyviä kanssakilpailijoita. Varsinkin finaalikaksikko oli uskomattoman tasavertainen, kyllä siinä hengitystä pidätteli päätöstä odotellessa.

Yksi mieleen jäänyt kilpailija oli myös Hidan, joka kertoi fightin jälkeen, että kyseessä oli hänen ensimmäinen coninsa (gaala hän ei laskenut mukaan) ja cossinsa, joten oli aika järkytys minulle, että hän veti koko homman niin rennosti ja ammattimaisesti. No, ehkä tämä pätee vain minun kohdallani, kun itse jännitän sitä lavalle nousemista ja huonolla tavalla nolatuksi tulemista liikaa. Pitäisi kai olla vähemmän itsekriittinen.

Fightin jälkeinen aika oli sitten sellaista haikeaa haahuilua pihalla, kun tiesi, että coni alkoi olla lopussa. Hirveä ahdistus iskee viimeistään nyt, kun istun täällä kotona Kuopiossa kirjoittamassa blogimerkintää ja haikailmessa takaisin Desuconiin.

Toivottavasti tapaan taas ne kaikki ihanat ihmiset ensi vuonna uudelleen~<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.