IRC-Galleria

Martsuliini

Martsuliini

häpshäpshäpsä

SyntymäkarttaMaanantai 05.05.2008 16:14


Nousumerkki Jousimiehessä
Jousimiesnousuisena et juurikaan ehdi kotona homehtumaan, sillä jatkuva totuuden etsiminen pakottaa sinut yhä uudelleen liikekannalle. Et ainakaan nuoruutesi päivinä itsekään tiedä minne oikein olet menossa. Pääasia että pääset matkaan ja mieluummin tietysti ulkomaille tai ainakin Ruotsiin. Elämästä täytyy löytyä oikea tarkoitus tai ainakin selvä suunnitelma ennen kuin sinä voit olla tyytyväinen. Kuitenkin vedät puoleesi täysin hetkessä eläviä Kaksos-tyyppejä, joiden ajattelemattomuus ja suoranainen tyhmyys saavat sinut tärisemään raivosta.


Aurinko Vaa'assa
Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia tekemään itsenäisiä ja itsekkäitä päätöksiä myös muita ihmisiä koskevissa omissa asioissasi. Pitämällä oman elämäsi vaa'an tasapainossa pysyvät muidenkin asiat paremmin raiteillaan.


Kuu Leijonassa
Sinä teet elämästä dramatiikkaa olipa siihen aihetta tai ei. Ylireagointi ei ole harvinaista tässä kuumerkissä ja väärinkäsityksiä syntyy niin ihastumisissa kuin vihastumisissakin,kunnes oivallat ettei tunnetta voi koskaan 'esittää'.


Merkurius Neitsyessa
Osaat seuloa tärkeimmät yksityiskohdat niin puheesta kuin kirjoituksestakin ja huomaat kyllä jos osat eivät toimi. Saatat uppoutua yksityiskohtien kertomiseen jopa siinä määrin, että kokonaisuus hämärtyy myös sinua kuuntelevan korvissa.


Venus Leijonassa
Rakkaus on dramatiikkaa ellei hyvällä niin sitten sillä toisella tavalla. Sinä et tyydy tavanomaisiin kuvioihin vaan mukana täytyy aina olla jotain erityistä. Se joka tämän oikein oivaltaa saa sinusta luotettavan ja rakastavan kumppanin.


Mars Neitsyessa
Olet tarkka kaikessa tekemisessäsi ja usein yksityiskohtien hiominen vaarantaa kokonaisuuden valmistumisen. Tarkkuutta vaativat hommat ovat sinun heiniäsi ja sinuun voi varmasti luottaa, sillä olet tehtävissäsi usein liiankin vaativa itseäsi kohtaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.