IRC-Galleria

Kävin eilen kattomas koiranpentui, sekarotusii sellasii... Ja varasin ittelleni sellasen tricolor-uroksen.... :) Pentu tulee kotii elokuun ekal viikol, jahka nyt ensin kasvaa vähäsen ja oppii syömää muutaki ku mamman tissii.... Tuntuu et oon täl hetkel maailman onnellisin ihminen..
Ja tiedän kyllä, uros on aina uros, mutta eipähän tartte muita miehiä taloon, pysyy Jansukii tyytyväisen... ;)

Pentuees oli neljä pentuu, 2 urosta ja 2 naarasta, kaikki kyllä tosi sulosia mut tää poju iski silmään heti.. Ja ku vielä velipoika tulee asustelemaan tohon Jansun mutsille, on pojilla mukavat pennunpäivät.. Sitten loppuvuodesta tai ens vuoden alusta, riippuu nyt miten kämpän saa nii Aksu ( mun pojulle on jo nimi päätetty.. ) pääsee muuttamaan ihan yksinään mamman kans omaan asuntoon, missä nuorempi veli ei pääse kiusimaan....

Huvittavaa sinäänsä, Aksu oli ensimmäinen joka näki tän maailman ja veli, joka siis tulossa Jansun mutsille, oli viimenen... Aksusta kyllä huomas sen et se ensimmäinen oli ollu, ja taitaa kyllä ensimmäinen olla aina syömässäkin, oli sen verran iso poika jo nyt..

Pentujen isä on puhdas karjalan karhukoira (jos nyt oikein muistan) ja emä beaglen ja jonku metsästysterrierin sekotus.. Mutta ei kai noilla roduilla niin väliä, pääasia että terveitä pentuja kaikki..

Kuvia pennuista tulee jahka ehdin niitä ottaa lisää ja ehdin tänne niitä laittelemaan..

Mut nyt tää tuleva mamma lähtee laittamaan tavaroitaan kasaan ja "muuttamaan" naapuritaloon.. Elokuun alkua odotellen....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.