IRC-Galleria

MikaM

MikaM

Mika Mäntylä

Njet, Njet!Tiistai 04.11.2008 09:24

Hesari teki perjantain Njet-liitteessään jälleen oikein kunnon pohjanoteerauksen, jota Halla-aho onkin jo osaltaan ruotinut blogissaan. Hyvin lyhyesti kuitenkin vielä väitetystä junttimaisuudesta ja muukalaisvihasta.

Perussuomalaisia syytetään lehdykässä aivoimesti näistä asioista. Tämä tulee esiin kuulemma jo puolueen nimessä. Perussuomalainen edustaa siis tavallista jäpikkää, joka on junttimainen ja muukalaisvihamielinen, "tavallinen lihaa syövä hetero". Tämä on melkoinen röyhkeys keskimääräisiä veroja maksavia ja työtätekeviä kansalaisia - siis ihan tavallisia ihmisiä - kohtaan, jotka loppujen lopuksi maksavat yhteiskunnan pyörittämisen. Omien kokemusten mukaan PS:n ja etenkin Halla-ahon kannattajista löytyy toki monenlaista muutakin väkeä: On kasvissyöjiä, luontoväkeä ja maahanmuuttajia. Usea tunnettu eurooppalainen kansallismielinen on ollut homoseksuaali. Hallitsemattoman maahanmuuton ja islamisaation vastustamisen luulisi olevan etenkin vähemmistöjen kiinnostuksen kohteena, sillä mikään muu ei takaa niiden oikeuksia niin hyvin kuin turvallinen ja moniarvoinen länsimainen demokratia.

Jos maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivat ovat muukalaisvihamielisiä, niin mitäs sitten ovat ne, joiden mielestä hallitus ei ole kyennyt kunnolla vähentämään köyhyyttä? Köyhienvihaajia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.