IRC-Galleria

MikaM

MikaM

Mika Mäntylä

Luota kansaan, siis häpeä!Tiistai 11.11.2008 09:27

Antti J Peltosen kirjoitus Aamulehden Asiat-liitteessä 9.11.2008 kaivannee muutaman sanan kommentoinnin.

"Milloin armas kansakuntamme äänestää edes lähelle korkeinta valtiojohtoaan ehdokkaan, joka ei ulkoisesti näytäkään ihan tavalliselta perussuomalaiselta? "

Ensimmäisenä tulee mieleen Ben Berl Zyskowicz. Ben lienee äänestetty Eduskuntaan hyvin lähelle korkeinta valtiojohtoa useissa vaaleissa ja vuosien ajan, joskaan ei ole ollut omasta tahdostaan koskaan Valtioneuvoston jäsen. Silti vallan kahvassa tiukasti kiinni. Zyskowiczia ei ilmeisestikään jakseta huomioida monikulttuurin edustajaksi, sillä hän edustaa väärää toiseutta. Hyvin ja omilla ansioillaan menestynyt juutalainen.

"Mitä pitäisi ajatella siitä, että syksyn kunnallisvaalien "suurmenestyjä" oli puolue, jonka nimikin viittaa halveksuntaan erilaisuutta kohtaan?"

Perussuomalaisuus viittaa siis halveksuntaan erilaisuutta kohtaan jo nimensä puolesta? Onko siis asia todellakin niin, että kaikki se mitä ei erityisesti edusta, on halveksunnan kohteena? Jos näin on, miksi Antti J Peltonen ei ole jo aikoja sitten kirjoittanut RKP:n edustavan halveksuntaa suomalaisia kohtaan?

"Tai siitä, että kyseisen puolueen hyvin perussuomalaisen olemuksen omaava puheenjohtaja hakee itselleen valtaa asenteilla, joita ei vuonna 2008 voi kuin hävetä?"

Millä hävettävillä asenteilla tätä valtaa itsekin uskonnolliseen vähemmistöön kuuluva Soini oikein hakee? Antamalla maahanmuuttopolitiikkakriittisistä näkemyksistä lausunnon, ettei PS ihmisiä vastusta? Vai vennamolaisella "kyllä kansa tietää"-puheella? Sitäkö pitää hävetä, että luottaa kansan ymmärtävän oman parhaansa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.