IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Kaikenlaista säätämistä...Sunnuntai 24.02.2008 19:20

Täällä sitä on tullu nysvättyä Kemiö-cityssä.. suurin osa ajasta on tainnu mennä tässä koneen ääressä. Latailin kuvia, mutt galtsu ei taaskaan tahdo toimia kuvien vastaanottajana. Jää siis ainakin toistaseks todistamatta mun iänikuinen väitteeni siitä, ett mua pitää kuvata salaa jos musta haluaa onnistuneita kuvia.. No joo, naamakirjasta ja citystä löytyy kyllä noi Trun ottamat kuvat meitsistä.. hard to believe it´s me, huh?! En viittiny laitta niiden rinnalle niitä Uniikin keikalta otettuja kuvia, joissa meitsi tietää olevansa kuvauksen kohteena ja näyttää ihan vammaselta.. =) Mutt tosiaan, nyt on taas kameran muistikortit vaihteen vuoks tyhjennetty.. Pääsee taas leikkimään paparazzia..

Ja tosiaan, musta tuli sit yhtäkkiä yllättäen Uniikki. -yhteisön ylläpitäjä, kun menin taas avautumaan, ett yhteisöä vois hippasen päivittää, meinaan ainakin kotisivun osotteen ja keikkojen osalta. Noh, ylläpito siirty sit mulle ja nyt on jonkin verran tullu päiviteltyä niitä tietoja. Katotaan miten mainostus tehoaa, josko sitä jäsenmäärääkin sais kasvatettua ees parilla tyypillä. _Pride jo liittyikin joukkoon, tervetuloa muillekin kiinnostuneille.

Taas on niin pirun kylmä. Ja aamulla kävin saunassa, siellä oli vähän turhanki lämmin. Tarttis vissiin teetä tai kahvetta keittää, keittiössä odottaa Dallas-pullapitko.. niinku meitsillä ei olis sitä pullaa omastakin takaa.. heh! Illalla olis tarkotus poiketa kyläilemään kaiman luo iltakaffelle. ai hitto, pitääkin ottaa kamera mukaan, jos ei muuta niin Mirkusta ainakin vois ottaa pari fotoo.. Tuleekohan se taas "hymyillen" vastaan... Mutt ennen kylään poikkeamista täytyy kattoo telkusta Hurtta ja stara.. ei niillä muilla niin väliä, mutt Jussi69 ja Rico on niin mainio pari.... nauran aina ihan maha kippurassa. Mites se oli siinä yhessäkin jaksossa siinä niiden loppuhuipennuksessa:
-Rico, missä tuoppi?
Rico tuo Jussi69:lle oluttölkin.
Jussi69 avaa oluttölkin.
Jussi69 juo oluttölkistä...
Stefan Lindforsia tais hiukan kismittää, olis varmaan maistunu..

Rokkimeininki. :D

Pitäis vielä jaksaa jossain välissä ladata uudet levyt iPodille.. Alkaa uhkaavasti vapaana oleva tila vähenemään.. Tosin siellä on nyt se italian-cd, joka vie melkosesti tilaa ja jonka mä voin poistaa mahdollisesti sit Milanon reissun jälkeen.. siihenkään ei oo enää ku reilu pari kuukautta. Nyt on jo hotellikin varattu, joten nyt tarvii vaan heittää kamat laukkuun ja nousta koneeseen siellä toukokuun alkupuoliskolla... Se on kyl kans ollu semmosta säätämistä koko reissu. Helpommalla olis päässy ku olis lähteny yksin tai max yhden kaverin kans... Mutt no, onneks mä en lupautunu järjestämään sitä reissuu, aika helpolla oon siis päässy.

Nyt jos menis ihan aikuisten oikeesti vaiks laittaa kahvin päälle. Poistuis hetkeks koneelta..


Edit: ei sit muistunu kamera mukaan...... plääh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.