IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

"..When I go out with artists.."Tiistai 11.03.2008 15:17

Elämä alkaa olemaan taas voiton puolella. Korvasärky alkaa olemaan historiaa ja viikonlopun soppadieetti ohi. Pystyn siis syömään kiinteetä, thank god!

Lauantaina olin Vimmassa Crystal Extasyn keikalla. Ihan jees keikka, kameran patterit sanoi vaan sopimuksen irti eli en saanu Crystalista kuvia lainkaan, mutt Tru otti niitä varmaan mun puolestaniki.. =) Keikan jälkeen istuttiin parisen tuntia Rennossa Eijan kanssa höpisemässä niitä näitä. Oli kiva ilta. Bomberiakin oli kiva nähdä, vielä kivempaa olis toki ollu jos olis ehtiny vaihtamaan kuulumisiakin. Mutt aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Tulevana perjantaina on Uniikin keikka Marttilassa. Sinne olis tarkotus lähtee ottamaan pojille taas lisää kuvia. Täytyy vaan huomenna soittaa Tehotädille, josko kyytitarjous on edelleen voimassa.

Viikonlopun aikana valmistui pipo ja lapaset.. tai siis pääkallot niihin täytyy vielä lisätä, mutt se on pientä. Uudet housut on myöskin valmistumassa, viimeistään huomiseks, saan sit keikalle uudet byysat. Cool! Tuottelias viikonloppu siis! Ja siitäkin huolimatta, että roikuin suurimman osan telkun edessä. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.