IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Red is the new blackMaanantai 17.03.2008 23:17

On taas tullu ajateltua liikaa.. Se ei sovi mulle. Tai näin mulle on kerrottu useempaankin otteeseen eri ihmisten, yleensä miesten, toimesta.. Miten tää liiallinen ajattelu on siis näkyny viime aikoina..? Noh, on ilmenny rankemman sortin vitutusta yhden ihmisen suhteen.. Ihmisen jota mä rakastan niin paljon ku vaan ystävää on mahdollista rakastaa. Mulla on ollu vähän laiminlyöty fiilis. Varsinkin kun on saanu kuulla juttuja kyseisestä ihmisestä, miten se on ollu siellä ja täällä sen-ja-sen kanssa tai miten sitä on juteltu tunnin mittasia maraton-puheluita sen-ja-sen kanssa.. Ja mun ainoo yhteydenpitokeinoni kyseisen ihmisen kanssa on sähköposti, johon hän vastaa kun sattuu huvittamaan enkä mä saa hänestä edes kahviseuraa kaupungille... Vitutuksen taso on ollu melkoinen. En sit antanu kyseiselle ihmiselle mahdollisuutta saattaa itseäni itkun partaalle, vaan jätin avautumatta kasvotusten ja avauduin sit sähköpostin välityksellä.. Reilu kerho, joo.. Mä en vaan tiedä enää mitä mä voin tehdä muuta ku odottaa ja tällä hetkellä mä oon ihan sairaan kyllästyny odottamiseen. Odottamaan, että kyseinen ihminen uskaltais luottaa muhun.. odottamaan, että ehkä jonain päivänä mä olen yhtä tärkee ja läheinen ystävä hänelle ku millasena mä pidän häntä. Siispä avauduin.. ja nyt toivon vitutuksen tason laskevan nollaan.. sadastatuhannesta. Ja jatkan odottamista.

Tänään on kuitenkin tapahtunu paljon myös mukavaa.. keskustelin tänään erään "vanhan suden" kanssa.. melkeinpä alkoi pelottamaan, kun keskusteltiin viime aikaisista musiikinkuuntelu-kokemuksista. Niin samanlaiselta meidän listat näytti. Freaky!

Ja MiniMe:ltä tuli postia, että paita ei oo unohtunu mihinkään, on tulossa heti kun niitä saadaan varastoon. Ei vaan kukaan ollu muistanu mainita aikasemmin meikäläisen suuntaan asiasta. No, hyvää kannattaa odottaa. =)

Ja siitä musankuuntelusta.. Otsikon biisi on Avenged Sevenfold:ia, kuten myös biisi joka hoiti meitsin viimesen käännyttämisen: Afterlife. Lisäks listalta löytyy Seetheriä, Bullet For My Valentinea.. mistä tulikin mieleen; tilasin tänään Ruisrockin lipun, la-su, syystä että Bullet on siellä esiintymässä.

Loppukaneettina todettakoon, että en oo oikeen koskaan perustanu Kid Rockista... Mutt "Amen" on kyllä mahti biisi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.