IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Satuja koko ikäKeskiviikko 18.07.2007 18:24

Lueskelin tossa aamusella Metroa.. Siinä on yks hauskimmista sarjakuvista ever, Hermannin laguuni (Sigge´s lagoon). Tosin on sanottava, että kyseinen sarjakuva on huomattavan paljon hauskempi englanniks. Cityn blogiin kirjotin tänään "vanhoista" tv-ohjelmista ja elokuvista ja tota Sigge´s lagoonia lukiessa rupesin mietiskelemään sarjakuvia, joita sitä on muksuna lukenu. Aku Ankkaa on varmaan jokanen jossain vaiheessa elämäänsä lukenu. Ankronikkaa tuli telkusta ja niitä tarrojakin tuli kerättyä. Jossain vaiheessa tykkäsin ihan sairaasti Mustanaamiosta ja Lucky Lukea tuli seurattua niin sarjakuvista ku telkustakin. Sarjakuvista tietysti pääsee aika luontevasti lastenohjelmiin. Kultaisia muistoja herättää niin Kössi-kenguru, Taotao ku Halinalletki. Nikke Knatterton oli joskus kova juttu, samoin Maija Mehiläinen. Paljon tuli katottua Inspector Gadgetia, He-mania ja Teinimutantti kilpikonniakin, joista viimesistä on vihdoin saatu aikaseks elokuvakin. Täytyy käydä kattomassa.

Prätkähiiret pyöri jossain vaiheessa viikonlopun aamuissa ja ovat näköjään taas palanneet sinne. Nykyään tosin Prätkähiiret ei hirveesti jaksa innostaa. Enemmänkin tulee seurattua Fullmetal alchemistia ja Dragon Ball Z:taa. Näistä voidaan tietysti neuvotella, miten paljon lastenohjelmiks nää on alun alkaenkaan suunnattu. Pokemonit ja Bratzit on multa menny ihan ohi, mutt ehkä hyvä niin.. Karhuherra Padminton kun lyö ne koska tahansa laudalta. :D Ja Pikku Kakkosessa pyöri joskus mainioita ohjelmia. Oli se muovailuvahasta tehty lohikäärme, en kuollaksenikaan muista nimeä.. Tarinatuokio.. Ja jimmu varmaan saa kuulla ikänsä Pelle Hermannin kepakosta.. ;) (fazerina82:lle tiedoks, ett jimmu pelkäs Pelle Hermannin kepakkoa..) Fammun luona katottiin vaikka mitä, muiden nimiä en muista, mutt Vuk löytyy mun dvd-kokoelmasta, ruotsinkielisenä tosin..

Ja voi niitä levyjä ja kasetteja mitä muksuna kuunneltiin: Topi ja Tessu, Rölli-Peikko (jota katottiin myös telkusta) jiiänee jiiänee.. Näitä on vaikka kuinka. Ja kaikki kirjat mitä luettiin päiväkodissa: Nicke Nyfiken, Elsa Beskowin sadut, Peppi Pitkätossut ja sit hiukan vanhempana tuli ite kahlattua ja lainattua kirjastosta kaikki Viisikot, SOS:it, hevoskirjat, Tiina-kirjat.. Nykyään kirjastosta tulee lainattua näitä "aikuisten/nuorten" satuja.. Hyperion, R.A.Salvatoren kirjat oon kohta käyny kaikki läpi, Robin Hobbin Salamurhaaja- ja Lordi Kultainen-trilogiat, Tad Williamsin 13-osanen Taru kolmesta miekasta ja paljon muuta. Sormusten herra löytyy omasta hyllystä ja on luettu läpi jo kolme kertaa. Ennen fantasiaan hurahtamista tuli luettua melkist kaikki Agatha Christiet, Robin Cookit yms. John Irving on edelleen yks suosikeista, erityisesti kirjat Kaikki isäni hotellit sekä Ystäväni Owen Meany. Näitä löytyy, muistais vaan kaikki, mitä on tullu luettua ja katottua.

Nyt täytyykin mennä kattomaan Finnkinon sivuille noita aikatauluja, koska mutanttininjakilpikonnat pyörii.. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.