IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Naantalin aurinkoinen..Maanantai 23.07.2007 13:46

Juu, lauantaina oli Naantalissa oikein aurinkoinen keli, kun Eijan kanssa mentiin Kuparockiin. Ilmanen tapahtuma, niin pitihän se hyödyntää. =) Tapahtuman piti olla myös päihteetön, mutt ei se kyllä ollu päihteetöntä nähnykkää. Ja järjestysmiehet oli asian suhteen "toooosi" aktiivisia. Mä saavuin paikalle vähän ennen ku Delicious orange alotti. Olisin pärjänny vallan mainiosti vaikken olis kyseistä bändiä kuullukkaa. Mutt Crystal Extasy soitti seuraavana ja se olikin ihan toimivaa musaa. Tiedän nyt mitä oon menossa DBTL:iin kuuntelemaan. Tai siis, niinku mä Tommylle sanoin, enhän mä Crystalia mee kattomaan vaan Apulantaa.. kuten Tommykin, Tommylla vaan on Crystalin keikka siinä ennen Apiksen esiintymistä.. =)

Mutt takasin Kuparockiin. Crystalin jälkeen soitti Mondo Bizarro, joka oli taatusti illan parasta antia. Täytyykin käydä poikien kotisivuilla vakoilemassa. Tai pikemminkin miehien. Sillä olihan noi nyt tosta esiintyjäkaartista selkeesti miehisempiä ku muut. Chaozmaster oli mun makuuni.. olisin halunnu nähdä kaikki ne tatuoinnit.. ;) Mondon jälkeen oli vuorossa Rendez-vous. Mulla oli kyseessä kolmas Renttujen keikka, enkä mä oo vieläkään vakuuttunu.. Jätkien biisit ja musiikki toimii, mutt.. Juffilla on ihan hyvä ääni, sitä pitäis vaan käyttää enemmän laulamiseen eikä huutamiseen. Auts, olinko liian julma? No, tää on vaan mun mielipiteeni (ja Eijan) ja mulla on tapana olla aina ajoittain liiankin rehellinen. Jotkut tykkää, toiset ei.

DBTL tosiaan alkaa tällä viikolla. Tarkotus olis siis mennä keskiviikkona kattomaan Crystal Extasy ja Apulanta. Tytöt varmaan pakkokuunteluttaa mulle muutaman biisin Boycottia Apiksen jälkeen. Onneks mä voin vedota työpäivään, joten ei tarvi kattoo sitä loppuun asti. Eijalta sain torstai-lipun, joten varmaan Viikatetta ja 69Eyesia tulee katottua sillon. Torstaina on myös Rennossa Rokkiturbiinin keikka, jota olis tarkotus mennä kattomaan. Perjantain varmaan vietän kotona, kun tytöt on nähtävästi lähdössä Raumalle, mutt sit lauantaina oli puhetta, ett jos mentäs kattomaan Telaketjua. Harmittaa vaan julmetusti, kun Donnalla olis samaan aikaan Red Hot Chili Peppers project feat. Ville Tuomi ja meitsi kun tykkää Suburban Tribesta, niin olis kiva kuulla Villen vetävän jotain muutakin.. En sit tiedä.. Saa nyt kattoo.

Ja sit tulee palkkapäivä. =) Kuun viimenen päivä olis tarkotus ostaa uus rannekello ja kaverilta digikamera. Mutt täytyy nyt kattoo sitäkin tilannetta silleen varovaisesti, pankista olivat kuulleet, ett mä oon päässy töihin, joten huomenna pitää mennä tekemään opintolainan takaisinmaksusuunnitelma töiden jälkeen. Tuntuu typerältä suunnitella semmosta, ku mun työsoppari tehdään korkeintaan kuukaudeks eteenpäin eikä jatkosta oo koskaan mitään varmuutta, mutt kaipa se on parempi tehdä. Eivät sit ainakaan oo jatkuvasti soittelemassa asiasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.