IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Onko se syntiä..Tiistai 24.07.2007 15:58

Joznen blogia cityssä lukiessa törmäsin tähän.. http://www.yle.fi/pyhatjapahat/testi_intro.html

Hyveitä:

Oikeudenmukaisuus: 15
Suhteellisuuden taju: 13***
Urhoollisuus: 12**
Kohtuullisuus: 9
Anteeksiantavaisuus: 6
Jalo joutilaisuus: 6
Pyhä huolettomuus: 6*
Hiljainen tieto: 5
Lojaalisuus: 5
Rakkaus: 5
Viisaus: 4

Syntejä:

Ylpeys: 15
Vihamielisyys: 13
Välinpitämättömyys: 10
Ahneus: 7
Hekumallisuus: 6
Huumorintajuttomuus: 6
Kateus: 6
Murehtiminen: 3#
Hengen velttous: 2
Vatsan palvonta: 2
Tietämättömyys: 1

***Suhteellisuudentajuinen ihminen osaa asettaa asiat omiin mittasuhteisiinsa: hän ei tee numeroa pikkuasioista ja ymmärtää, että joskus täytyy toimia tilanteen mukaan. Häntä ei hermostuta, vaikka asiat menisivät vallan kummalliseen suuntaan, vaan se saattaa huvittaa häntä suuresti. Hän muistaa myös mietteen: Se joka nauraa itselleen, siltä ei tule hupia puuttumaan!

**Urhoollinen ihminen uskaltaa olla se, mikä on. Hän ei yritä päteä ja tehdä vaikutusta eikä hänellä ole identiteettiongelmia. Oman mielipiteen ilmaiseminen tai omien valintojen toteuttaminen aiheuttaa usein kanssaihmisissä suurta närää (AI AIHEUTTAA VAI?!), ja sen vuoksi urhoollisen onkin oltava urhoollinen ja kestettävä muiden marina, syyllistäminen ja arvostelu.

*Pyhästi huoleton osaa ottaa itsensä ja elämän kevyesti. Hänellä ei ole tarvetta pakottaa itseään jaksamaan, vaan hän on päättänyt hyväksyä itsensä sellaisena kuin on, vaikka välillä väsähtäneenäkin. Hän tietää, että elämää ei voi hallita ja siksi hän voi hullun tilanteen sattuessa vaikka nauraa itselleen.

Vähänkö nää on mua.. =)

#Murehtija haluaisi saada maailman valmiiksi ja kaikki muut onnellisiksi. Kun hän ei tässä sitten onnistu, hän syyttää siitä itseään. Murehtija ottaa kaikkien taakat kannettavakseen eikä tunnista omia jaksamisen rajojaan. Hän painaa hommia hulluna loppuun saakka ja romahtaa sitten. Murehtija ei osaa sanoa ei ja luulee, että hänen omilla tunteillaan ei ole mitään arvoa.

Tunnistan myös tämän ajoittain itsestäni..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.