IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 23:48

Näin viimeyönä unta, että kävelin erään ystäväni kanssa pyörätietä pitkin. Pyörätien vieressä meni autotie ja keskellä sitä oli iso, noin 5 metriä syvä hiekkainen monttu. Siinä oli meneillään tietyö tai joku semmonen. Montun vierellä puuhaili kaivurin tapainen kone, joka siirteli hiekkaa ja tasoitteli sitä.

Yhtäkkiä tiellä pyöräili ala-asteikäinen tyttö, joka ajoi suoraan monttuun. Minä ja ystäväni repesimme tuolle kämmärille ja jatkoimme matkaa. Hetken matkaa käveltyäni rupesin miettimään, että entä jos se pikkutyttö jää sen tietyökoneen alle.

Kiirehdin takaisin montulle ja kauhukseni huomasin, että kone oli jo kerran ajanut tytön yli ja vain tytön käsivarsi pisti esiin montun reunasta. Tartuin käteen ja vedin tytön pois hiekasta. Pari luuta näytti olevan rikki, eikä tyttö ollut tajuissaan.

Sitten hiekasta alkoi työntyä esiin muitakin käsiä, jotka ojentuivat mua kohti. Yritin kiskoa ihmisiä ylös, mutta aloin väsyä. Yksitellen kädet putosivat velttoina montun reunaa vasten ihmisten tukehtuessa hiekan alle.

Heräsin joskus viiden aikaan aamulla siihen, että mun huoneessa oli tosi kuuma. Avasin ikkunan mutten kuitenkaan saanu enää unta. Mua ahisti tosi pahasti.

Mun maanantai oli muuten ihan normi, ehkä jopa hieman normaalia parempikin. :)
Väsyttää vaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.