IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

KheesusTiistai 28.02.2006 19:57

Oltiin sitte mökillä, mentiin perjantaina, oli aika kivaa. Kelkkamaileja tuli - paljon. Viimesimpänä matka mökiltä kotiin. Helvetin hauskaahan tuo on, taino oli ainakin siihen asti kunnes faijan kelkasta hajos yks jousi ja saatiin sitte körötellä viimeset 25mailii 30km/h vauhtia. :S

Suomiki perkele.. :< Tääki "iso"-mies meinas itkee ku peli oli ruotsia vastaan taas mitä oli. :/ Tuomarispekulaatiot on aina tuomarispekulaatioita, mutta perseestähän se kanadalainen Suomea vastaan molemmissa peleissä mitä vihels oli. Ruotsi juhlii, mm-kisoissa nähdään.

Ei tullu sitte kultaa Curlingistakaan, pienempi paha se tosin kylläkin ku tuo jäkis. Innostuttiin sitte kuitenki mökillä serkkujen kans rakentaa oma Curling rata, siitähän tuli aivan loistava. Kivinä käytettiin muovipusseissa ollutta jäätynyttä vettä, eli jäätäkimpaleita. Yks kunnon peli ehdittiin siinä kaikessa kelkkailun tohinassa ottaa ja meikän joukkuehan sen vei 7-3. ^^ Meikäs vissii ois tosiaanki mahiksia Uusipaavalniemen haastajaks Vancouverii 2010. ;)

Mitähän sitä muuta sitten..niin hirveetsi taas tapahtunu, ettei kaikkee enää ees muista. :o Onhan se tietty nyt herkkuu, kun tää hiihtoloma on ja nukkua saa piiiiitkään. ^^ Hanna kyl haasto mut johonki jäkis matsii tos kaverinsa kanssa, eli huomenna pitäis vissiin niitä sit pyöritellä, mut onneks vasta huomenna. :D Vähän kuollu olo olis taas. Nooh, onpahan ainakin hyvä tekosyy taas vaan laiskotella lopun iltaa. ;)

Niin, ja vaikka toi kelkkailu nyt onki niin kivaa, ni kyl jo pikkasen ehkä jo kaipais, et lumet sulais ja pyörällä pääsis taas huristelee, onhan se kuitenki aika paljon helpompaa sinänsä, kun sillä pääsee näitä normaaleja teitä pitkin. Kelkalla kun se on niin rajattua, missä saat mennä ja missä et. Sitä odotellessa.....

- System of a Down - Dreaming -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.