IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Nam.Lauantai 11.03.2006 16:28

Tulipas sitä vähän oltua viihteellä eilen juujoojee.. :D Siis pakkohan se on myöntää et heiman naamat mä olin, mut aika hyvin mä silti vedin, viimesten joukos pystyssä. :p Tanssittii ja juotii ja saunottii ja kaikkee semmost kivaa, vois vaik heti ottaa uudestaan. :) Ja tosiaan tänää olis sit tarkotus ottaa vähäsen lisää, mut ilman tommossii saunoi ja tanssei jne. :p

Sitä ennen olis kyl tosiaan yks jäkispeli, viimenen tälle kaudelle. Ois ihan kiva jos tän kauden sais päätettyä kunnon voitolla, sillai et tulis niit henk.koht. onnistumisiaki. :p Ja siis tolla reenimäärällä mitä mul täs viime viikkoin on ollu (5xviikko) ni kyl niit onnistumisia pitäiski tulla. :D Eli toisin sanoen meikä on tules. ;)

Ehkei täs sit muuta, pitäis vissii mennä koht tekee ruokaa ku porukat jossain messuil ja sveitsi tahtoo ruokaa. Eihän se tietysti ite osaa _mitään_ tehdä, jos se jotain tekee, seon riisiä hapanimelä kastikkeella (JES!). Eli kokkihattu päähän ja KURMEE ateria tekösille (Makarööliä pullalihoil). :))

Tytöt hei tää on teille ;)

- Kapasiteettiyksikkö - Ota ne pois -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.