IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

OtsikkoMaanantai 03.04.2006 03:58

Vaihtu muuten taas kuukausi ja se kesä rupes nyt vihdoinki tulee. :o Keskiviikoks luvattu jotain +6 ja puolipilvistä. :) Oli taas aika hektinen viikonloppu, siellä, täällä, tuolla ja sit vähän kokeisii luettii viel. :p Perjantai-ilta meni kuivamaidolla taas vaihteeks, vähän halju meininki oli kyl. :S Ehkä se seuraava kerta sit olis taas ihan vaan sil omal porukalla ja meininki katos. :)

Sit tuli lauantai. :o Aamulla oikeen vielä ajattelin, että tänäänhän on aprillipäivä, ketähän tässä nyt sitten kusettais oikeen huolella. :p Noo, siitä sitte Mikon kyytiin pääsin ja Nastolaan mentiin, ni Koponen sitte matkalla rupes jotain paskaa selittää, ja enhän mä sit enää mitään aprillipäivää muistanu. :D Jätkät pissi linssii minkä kerkes, vähän tuns ittesä taas apinaks ku sielt tuli, "mikäs päivä tänää on?"... :D Illal siinä sit Lehellä, vähän saunomista, boolia, urheilua ja pokeria, semmoi mukava ilta. :)

Tää päivä sit meniki vähän tässä miten menikää, äikkää vähän tuli katottua ja sit et mites toi ens viikko muutenkii menee nyt sit. :) Eli huomen olis äikän koe, sit tiistaina matikkaa ja perjantaina bilsaa. Eli keskiviikko ja torstai koevapaat, keskiviikkon ei tarvi kouluun lähtee ollenskaan. :))

Kirjotin äikäs rakkaudesta, tuli 8½. Olin siis loistava. ;)

- Olavi Uusivirta - Rakkausrunoja -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.