IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1. Kuinka monta eroon päätynyttä seurustelusuhdetta sinulla on ollut? - 2 (tai periaatteessa 3)

2. Kauan olitte yhdessä? - Toinen oli vähä lyhyempi, toinen olikin sitten aika pitkä (liian pitkä, edes takasin venkoilua) ja erottiin ehkä joku 3 kertaa ja aina palattiin takaisin yhteen. Miksi? Sitä mä en tiedä.

3. Miksi erositte? Voit luetella tapaus kerrallaan. - 1. Koska jätkä oli täys mulkku pettäjä 2. Koska musta ei tuntunut enää kovin hyvälle olla siinä jutussa mukana, ja tuli muita tilanteita.

4. Oletko itse jättänyt vai kumppani? - Toisen jätin, ja toisen kanssa sovittiin yhteistuumin, että ehkä kannattaa erota.

5. Onko sinulla ollut tapausta, jossa itse halusit alkaa seurustelemaan ja itse myös halusit erota? Oliko se mielestäsi kumppanin kiusaamista? - On ollut tapaus, ei se mitää kiusaamista ole. Minkäs sille voi, jos ei enää halua seurustella toisen kanssa?

6. Selviätkö hyvin eroista? Mitä teet, jotta saat eromasennuksen pois? - Selvisin aivan hyvin, mulla ei oo yleensäkkään tapana itkeä miesten perään. Asenteella "meressä on kyllä paljon kaloja"

7. Mikä on pisin aika, jolloin olet surenut eroa? - No tämä tapaus 3, koko eroaika oli täyttä paskaa, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin :)

8. Entä lyhin? - 10minuuttia? :D

9. Tuntuuko sinusta vieläkin siltä, että kaipaat mennyttä suhdettasi? - Ei todellakaan

10. Onko sinusta tuntunut eron jälkeen, että sinulla on mennyt elämää hukkaan, kun seurustelit? Minkä tähden? - No eipä oo tuntunut, kokemuksia ne kaikki on ihan ollu, ja niistä on opittu.

11. Mitä olet oppinut menneistä seurustelusuhteista, ja siitä mitä suhteessa EI kannata tehdä? - Kestää järjetöntä paskaa, jos ei oo hyvä olla, unohda. Myös se, että pettäjät ei koskaan saa uutta mahdollisuutta.

12. Oletko roikkuja vai kenties onko sinussa roikuttu? Mitä olet tehnyt tilanteelle? - Mä en roiku, se on vitun vammasta touhua. Olen ite sitä mieltä, että jos tarpeettomasti roikkuu toisessa, tai sinussa roikutaan niin vähemmästäkin tulee paniikki ja ahdistus. Antaa vaan kaiken mennä omalla painollaan, niin on parempi.

13. Oletko jäänyt kaipaamaan entisen kumppanisi sukulaisia? - En ole

14. Voiko entisen kanssa olla hyvä kaveri? Miksi? - Voi tietenki yrittää, aina se ei onnistu, joskus onnistuu. Ihan syystä mä en kyllä ole kummankaan kaveri enää. Toisen kanssa oltiin jonki aikaa, mutta se vähä himmeni sitte..

15. Mitä luulet kumpi sinulle sopii paremmin: elämä sinkkuna vai suhteessa? Miksi? - No sain nauttia aivan tarpeeksi sinkkuudestani nuorena, tarkoituksella halusinkin olla sinkku, koska en ollut kovin valmis mihkään vakavaan ja halusin nauttia nuoruudestani. Ja kaikenlisäks silloin, ei tullu semmosta oikeeta vastaan, kenen kanssa olis halunnu yrittää mitää vakavaa. Nyt "vanhana" on hyvä olla suhteessa ;) Haha :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.