IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.07.2008 09:06

Terveiset vaan sille valkoista autoa ajaneelle Kusipäälle joka matkasi tänään aamulla vähän ennen puolta kuutta moottoritiellä Helsingin suuntaan Cafe Piikkiön kohdalla.

Tuliko mieleen että jos olis rysähtäny, olis rysähtäny kolmen auton verran?

Auto A ajaa töistä kotiin, hieman alle nopeusrajoitusten oikeanpuolimmaista kaistaa. Auto B on ilmeisesti ohittamassa autoa A, koska ajaa vasenta kaistaa. Sitten oikean puolimmaista kaistaa ajaa aikamoisella vauhdilla auto K(K niinkuin Kusipää) ja meinaa myös ohittaa auton A. Auto B on melkein auton A kohdalla mutta silti auto K vaihtaa kaistaa. Jos auton A kuljettaja ei olisi vilkaissut taustapeiliin juuri ajoissa ja väistänyt pientareelle, olisivat autot A, B ja K tällä hetkellä rutussa moottoritien varrella ja saattaisipa olla pahimmassa tapauksessa pari ihmistä maailmassa vähemmän.......... Auto B taisi onneksi tajuta myös jarruttaa.

V*ttu tommosia kusipäitä. Jos sinä auto K:n kuljettaja tunnistat itsesi, tiedä tämä: jos joskus joudut vaikkapa rattijuopon uhriksi, sympatiani ovat jonkun muun kuin sinun puolellasi. Toivottavasti saat neliraajahalvauksen.

Onneksi tyttäreni sai ainakin toistaiseksi pitää äitinsä.....

Turvallista kotimatkaa. Nii v*ttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.