IRC-Galleria

KESÄ!Perjantai 26.06.2009 21:25

ja huh tätä hellettä! taas seissy kentällä muutaman tunnin tälle päivää. Enkä oo varmaan kesän -04 jälkeen ollu näin ruskee mitä nytte :D. mutta ei haittaa.

"jokaisen nuoren naisen pitäis olla ratsastuskoulussa töissä muutama vuosi". Tämmösen vastauksen sain kun tuossa yks ilta totesin että ei meikäläisestä tule sitten IKINÄ suurperheen äitiä! Viikon paimentanu nyt tuota laumaa.. Ja muutamana edeltävänäkin viikkona ollu jos jonkinmoisia pikkuihmejä täällä. vaan tämä viikko oli kiva ja ihan hauskoja lapsia oli :). Mutta kyllä Juusossa, Roopessa ja Simbassa on suurperhettä ihan tarpeeksi.

Ihanan rauhallista! Ja kun näin hyvä ilma niin ehkä sitä yhdelle taikka kahdelle vois eksyä tuonne terassin suuntaan. Huomenna (tai viimeistään su) Nyykaappiin kenttää kattomaan :).

Kesälomaakin sais pittää.. vaan en taia haluta enkä jaksaa. Töissä ollu niin hauskaa ja rentoa että jos siirtäis sitä kesälomaa vaikka sitten sinne lokakuun sateisiin. No eih, jos sitä joskus lomailis. Nyt ei jaksa.

Nytten taas kerran uimaan Juuson ja Ikerin kanssa! Kaippa tuo Erikakin pitää mukaan huolia... :P. Kauppaan, ruokaa ja hih ;).

Haluan sen hameen!!
ja vähän kaikenlaista muutakin jännää ;).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.