IRC-Galleria

Tyydytä nainen käsin

Kansalaistaito


Käsityöt muodissa!


1. Leikkaa kyntesi ja pese kätesi.
2. Jos nainen ei ole liukas, levitä sormeesi liukuvoidetta. Sitä levittäessä voi aloittaa hyväilyn. Lämmitä voide käsissä ja aseta kätesi naisen haaroväliin ja liuta sitä napaa kohti. Tee sama heti perään toisella kädellä. Toista tämä 4–6 kertaa. Näin naisen sukupuolielinten aistit heräävät.
3. Aseta etusormesi häpyhuulten alaosaan. Kierrä häpyhuulten alue kevyesti hivelemällä. Tehosta tuntemusta ottamalla pienet häpyhuulet peukalon ja etusormen väliin ja vedä niitä ylöspäin. Venynyt iho aistii kosketuksen voimaakkaammin.
4. Aseta kätesi niin että se muodostaa C-kirjaimen. Aseta se haarojen väliin niin, että peukalo tulee naisen sisälle ja sormet päälle. Peukalolla pystyt etsimään G-pistettä. Liikuta peukaloa emättimen etuseinässä kuin keinutuolissa keinuen. Paina samalla naisen alavatsaa, jotta emättimen yläseinämän herkät alueet laskeutuvat peukalon alle.
5. Aseta molemmat kädet häpykukkulan päälle päällekäin. Alemman käden etu- ja keskisormi levittävät häpyhuulet, jolloin klitoris tulee esiin. Hiero sitä pyörivin liikkein ylemmän käden keskisormella. Pidä taukoja.

http://www.city.fi/artikkeli/Seksi%E4+EVVK/1198/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.