IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 16:22

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 3 ihmistä tekemään saman.

1. Vaikka mun kämppä aika usein näyttää siltä ku pommi ois räjähtäny ni silti niillä kaikilla tavaroilla on tarkotus olla just siinä missä ne on, koska oon valinnu niille sellasen paikan jossa ne on kaikkein hyödyllisimmillään ja nopeesti saatavilla :D kaikki ei tätä ymmärrä.

2. Oon pahasti koukussa kivennäisveteen 8) ja tykkään muutenki melkeen kaikesta juotavasta mikä kuplii, paitsi skumpasta :D

3. Haaveilen vaatehuoneesta johon sais kaikki vaatteet ripustettua henkariin värijärjestykseen :D

4. Oon tosi ylpee pikkusiskostani, koska se on jo nyt saavuttanu elämässään monia asioita joista toiset (itseni mukaan lukien) vaan haaveilee. En vaan muista sanoo sitä koskaan sille.

5. Tykkään analysoida ihmisiä ja pohtii niiden persoonaa ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Haluun aina hakee jonkin selityksen melkeen mihin tahansa tekoon tai kyseisen henkilön sanomaan asiaan.

6. Vihaan aivan älyttömästi sitä kun kerron jonkun vitsin tai muuten hauskan jutun ja kukaan ei tajua sitä. Maailman turhauttavimpia hetkiä :P

7. Tykkään olla välillä tosi prinsessa. Haluisin et musta tulis isona oikee prinsessa 8)

8. En tykkää yhtään koirista. Mua ällöttää kun kadulla joku tulee koiran kanssa vastaan. Koirat haisee ja kuolaa ja on liian sellasii "haluun olla sun kaveri" -tyyppejä. Perseennuolijoita jotka on riippuvaisia toisista. En arvosta sellasta piirrettä niin eläimissä kun ihmisissäkään.

9.Sanon aina ettei mua kiinnosta muitten mielipiteet, mut en sit kuitenkaan haluu sanoo mitään pahaa kenellekkään päin naamaa koska en halua loukata ketään. Samasta syystä muutenkin mietin aina tosi tarkkaan ennen kun puhun mitään, ja siks yleensä päädyn siihen etten sano mitään :D Oon siis hankala.

10. Rakastan sitä kun saan pätee :D Ehkä maailman paras tunne kun saa viilata pilkkua oikeen kunnolla jossain asiassa ja olla oikeessa :D

Haastan:
Kataaa
[[[Hanna]]]
-Osmo-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.